.

Nyílnak a frontok az orvosok és a politikusok köztA koronavírus kifogyhatatlan témát biztosít a médiának. A tömegtájékoztatás mindent lehengerlő félelemkeltő propagandája a koronavírus halálos veszélyességéről jelenleg nyerésre áll.

A tömeg hisz és nem gondolkodik


A média által sugalt túlzott félelmek eloszlatására a szakorvosok jelentős csoprtja megfogalmazta a hivatalos változattól eltérő véleményét. 
 

A koronavírus ugyan létezik, de közel sem annyira veszélyes, mint ahogyan sikerült beültetni a köztudatba.


Több mint 500 német orvos és tudós csatlakozott az "Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss" (Parlamenten Kívüli Korona Vizsgálóbizottság) nevű szervezethez, amelynek orvos tagjai elemzik és nyílvánosság elé tárják a koronavírus valós veszélyességét. 
 

A szervezet logója
 
Ez a csoport több konferenciát is tartott Németországban., Több alkalommal Dr. Heiko Schöning, a szervezet egyik vezetője kijelentette: "Sok bizonyítékunk van arra, hogy az új koronavírus  nem veszélyesebb, mint a szezonális influenza"  

Hivatalos állásfoglalás szerint bármely információ, amely nem a WHO-tól származik, nem tekinthető megbízhatónak, ezért az attól eltérő orvosi véleményeket is dezinformációnak kell tekinteni.

Ezt a cikket is csak az olvassa tovább aki kíváncsi azon szokorvosok véleményére, akik foglalkoznak a betegséggel, és nem csak hallomásból ismerik.
 
John P. A. Ioannidis, a Stanford Egyetem orvos- és járványtani professzora elmondta, hogy a 45 év alatti emberek körében.a fertőzések halálozási aránya "közelít a nulla százalékhoz
Ő és a Stanford Orovsi Iskolájának több tudósa azt állítja, hogy a COVID-19 hasonló halálozási arányt mutat, mint a szezonális influenza, Az erről szóló kutatásokat a múlt hónapban megjelent tanulmányban tették közzé.. 

Michael Levitt, a Stanford Egyetem strukturális biológus professzora kritizálta a WHO-t és a Facebookot a koronavírussal kapcsolatos különféle információk és más perspektívák cenzúrájáért, és a lezárási intézkedésekkel kapcsolatban azt mondta, hogy "Az itt folyó hülyeség mértéke elképesztő."

Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológiai szakember és a német történelem egyik leginkább idézett kutatója szintén a fent említett Parlamenten Kívüli Korona Vizsgálóbizottság tagja, a járvány kezdete óta mondja:

"A drasztikus intézkedések, amelyek annyira szigorúan korlátozzák az alapvető jogokat, csak akkor igazolhatóak, ha okunk van attól tartani, hogy egy valóban kivételesen veszélyes vírus fenyeget minket. Létezik-e tudományosan megalapozott adat a COVID-19-re vonatkozó állítás alátámasztására? Azt állítom, hogy a válasz: nincs," - mondta Bhakdi. 
 
De nem csak a németeknél, Magyarországon is van több orvos aki fel meri vállalni a hivatalostól eltérő véleményét.
Dr. Tamási József belgyógyász szakorvos videóban mondja el meglátását a koronavírussal kapcsolatban.

Jelenleg az emberek mást sem hallanak a médiából, csak azt, hogy "jön a második hullám, ami rosszabb lesz mint az első". (Sokan az első hullámot is csak abból vették észre, hogy bezárták őket a lakásukba)
 
A  kormányzati reakciók, a különböző korlátozások, a média folyamatos pánikkeltése meghozta gyümölcsét. Világviszonylatban befékezett a világgazdaság 400 millió teljes munkaidős állás szünt meg, vagy váltott csökkentett munkaidejű távmunkára. (Már ahol ezt meg lehetett oldani)
 
A "lélekbúvár" pszihológusok szerint ez a koronavírus pánik többet árthat az embereknek, mint maga a vírus.

A félelem beteggé tesz

P.R
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol