.

Nyílnak a frontok az orvosok és a politikusok köztA koronavírus kifogyhatatlan témát biztosít a médiának. A tömegtájékoztatás mindent lehengerlő félelemkeltő propagandája a koronavírus halálos veszélyességéről jelenleg nyerésre áll.

A tömeg hisz és nem gondolkodik


A média által sugalt túlzott félelmek eloszlatására a szakorvosok jelentős csoprtja megfogalmazta a hivatalos változattól eltérő véleményét. 
 

A koronavírus ugyan létezik, de közel sem annyira veszélyes, mint ahogyan sikerült beültetni a köztudatba.


Több mint 500 német orvos és tudós csatlakozott az "Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss" (Parlamenten Kívüli Korona Vizsgálóbizottság) nevű szervezethez, amelynek orvos tagjai elemzik és nyílvánosság elé tárják a koronavírus valós veszélyességét. 
 

A szervezet logója
 
Ez a csoport több konferenciát is tartott Németországban., Több alkalommal Dr. Heiko Schöning, a szervezet egyik vezetője kijelentette: "Sok bizonyítékunk van arra, hogy az új koronavírus  nem veszélyesebb, mint a szezonális influenza"  

Hivatalos állásfoglalás szerint bármely információ, amely nem a WHO-tól származik, nem tekinthető megbízhatónak, ezért az attól eltérő orvosi véleményeket is dezinformációnak kell tekinteni.

Ezt a cikket is csak az olvassa tovább aki kíváncsi azon szokorvosok véleményére, akik foglalkoznak a betegséggel, és nem csak hallomásból ismerik.
 
John P. A. Ioannidis, a Stanford Egyetem orvos- és járványtani professzora elmondta, hogy a 45 év alatti emberek körében.a fertőzések halálozási aránya "közelít a nulla százalékhoz
Ő és a Stanford Orovsi Iskolájának több tudósa azt állítja, hogy a COVID-19 hasonló halálozási arányt mutat, mint a szezonális influenza, Az erről szóló kutatásokat a múlt hónapban megjelent tanulmányban tették közzé.. 

Michael Levitt, a Stanford Egyetem strukturális biológus professzora kritizálta a WHO-t és a Facebookot a koronavírussal kapcsolatos különféle információk és más perspektívák cenzúrájáért, és a lezárási intézkedésekkel kapcsolatban azt mondta, hogy "Az itt folyó hülyeség mértéke elképesztő."

Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológiai szakember és a német történelem egyik leginkább idézett kutatója szintén a fent említett Parlamenten Kívüli Korona Vizsgálóbizottság tagja, a járvány kezdete óta mondja:

"A drasztikus intézkedések, amelyek annyira szigorúan korlátozzák az alapvető jogokat, csak akkor igazolhatóak, ha okunk van attól tartani, hogy egy valóban kivételesen veszélyes vírus fenyeget minket. Létezik-e tudományosan megalapozott adat a COVID-19-re vonatkozó állítás alátámasztására? Azt állítom, hogy a válasz: nincs," - mondta Bhakdi. 
 
De nem csak a németeknél, Magyarországon is van több orvos aki fel meri vállalni a hivatalostól eltérő véleményét.
Dr. Tamási József belgyógyász szakorvos videóban mondja el meglátását a koronavírussal kapcsolatban.

Jelenleg az emberek mást sem hallanak a médiából, csak azt, hogy "jön a második hullám, ami rosszabb lesz mint az első". (Sokan az első hullámot is csak abból vették észre, hogy bezárták őket a lakásukba)
 
A  kormányzati reakciók, a különböző korlátozások, a média folyamatos pánikkeltése meghozta gyümölcsét. Világviszonylatban befékezett a világgazdaság 400 millió teljes munkaidős állás szünt meg, vagy váltott csökkentett munkaidejű távmunkára. (Már ahol ezt meg lehetett oldani)
 
A "lélekbúvár" pszihológusok szerint ez a koronavírus pánik többet árthat az embereknek, mint maga a vírus.

A félelem beteggé tesz

P.R
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china