.

Nobel díjas francia virológus: Az oltások késztetik a vírust mutálódásraLuc Antoine Montagnier orvos- virologus nem a hivatalos álláspontot képviselte, amikor a Covid ellenes védőoltások hatásáról nyilatkozott.  Kriizálta a koronavírus megszüntetésére indított oltási kampányt, mivel meglátása szerint pont a védőoltások indítják el a vírus mutálódását.

Montagnier egyébként nem egy "futottak még" kategóriába tartozó segédorvos valamelyik sokadrendú párizsi kótházban.  2008-ban  Fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat kapott a Francia Orvostudományi Akadémiának.Tagja, ezen kívül pedig  1984 óta 12 nemzetközi kitüntetésben, elismerésben részesült.

A 2008-as Nobel-díjas a hónap elején, a Hold-Up Media munkatársával, Pierre Barnérias-szal folytatott nagyobb interjújának részeként tette kozzé megdöbbentő megfigyeléseit..

Montagnier professzor "elfogadhatatlan hibának" nevezte a koronavírus elleni vakcinaprogramot

A prominens virológus kifejtette, hogy "vannak olyan vakcinák által létrehozott antitestek," amelyek arra kényszerítik a vírust, hogy további létezéséhez "más megoldást találjon". Így jönnek létre a mutációk, és ezek a változások, "az oltás termékei és eredményei".

A Nobel-díjas tudós álláspontját hangsúlyozzák azok az orvosok, akik az Európai Gyógyszerügynökséghez intézett nyílt levélben tárták fel ezen információkat.

Montagnier professzor azt is elmondta, hogy saját kkutatásokat végez azokkal a betegekkel, akik a védőoltás megszerzése után fertőződnek meg koronavírussal. "Előbb-utóbb mindenki számára világossá fog válni, hogy az első oltás után tudnak létrejönni azok a mutációk, amelyek rezisztensek a védőoltással szemben," - mondta. az interjúban  - írja az újvilágtudat

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol