.

A Niburu gondjai a légkörrel Részlet Drunvalo Melchizedek, "Az élet virágának ősi titkai" című könyvéből
 


A Nibiru gondjai az atmoszférával

 
A feljegyzések tanúsága szerint meg­közelítőleg 430.000 vagy talán 450.000 évvel ezelőtt a Nefilimek lakta bolygón bajok ütötték fel a fejüket. A mi ózon problémánkhoz hasonló légköri gondok­kal kellett szembenézniük. Tudósaik olyan döntésre szánták el magukat, mely hasonló a mi tudósaink által felvetett megoldási lehetőségekhez. Kutatóink fontolóra vették egy olyan művelet végre­hajtását, melynek során por részecskéket juttatnak az ózonrétegbe a nap káros su­garainak megszűrése végett. A Nibiru pá­lyája oly távol esik a naptól, hogy melegét szükséges volt az atmoszférán belül tarta­ni, ezért úgy határoztak, hogy aranyré­szecskéket juttatnak a légkör felső rétege­ibe, mely a meleget és a fényt tükörként veri vissza. Nagy aranymennyiséget szán­dékoztak beszerezni, melyet porrá őrölhetnek és a bolygójuk fölötti szférába juttathatnak. Igen, ez így igaz, az írások jelenkori dolgokról - földön kívüliekről, kifinomult tudományról - beszéltek. Nem a Star Trek-ről, vagy valamiféle sci-fi-ról, hanem a valóságról van szó. Közlendőjük elképesztő, ezért is ver gyökeret a köztudatba olyan lassan.
 
A Nefilimek rendelkeztek az űrutazás képességével, bár úgy tűnik abban az időben Ők nem voltak olyan fejlettek, mint amilyenek mi vagyunk ma. A sumér táblák űrhajókban ábrázolják őket - rakétákban, melyek hátulján fénycsóva formájában lángok csapnak ki. Ezek az űrutazás kezdőlépései, nem utalnak kifinomult technológiára. Ami azt illeti, technikai fejlettségük ezen a területen még olyannyira gyermekcipőben járt, hogy meg kellett várniuk, míg a Nibiru elég közel ért a Földhöz, hogy egyáltalán végre tudják hajtani az utazást a két bolygó között. Nem szállhattak fel bármikor, várakozniuk kellett a megfelelőpillanat elérkeztére.
 

A Niburu pályája
 
Úgy vélem, mivel a Nefilimek nem tudták elhagyni a naprendszert, végigkutatták összes bolygóját, s úgy találták, hogy a Föld mélye nagy mennyiségű aranyat rejt így hát 400.000 évvel ezelőtt egy csapatot küldtek át, melynek csupán egy célja volt - aranyat bányászni. A Földre érkezett Nefilimek csoportját tizenkét vezető irányította, amolyan főnökök, velük érkezett mintegy 600, az aranykitermelést végző munkás és további 300 küldött, aki a Föld körül keringő űrhajó fedélzetén maradt. Először a mai Irak területén telepedtek le, itt építették fel városaikat, ám az aranyat máshol, Délkelet-Afrika egy meghatározott völgyében bányászták.
A tizenkét vezető egyike, Enlil volt a bányászok vezetője. Mélyen leástak a föld gyomrába, és nagy mennyiségű aranyat hoztak a felszínre. Majd minden 3600 évben, amikor a Nibiru/Marduk közel került a Földhöz, az aranyat hazaszállították. Azután folytatták a kitermelést, míg a Nibiru újra meg nem érkezett. A sumér feljegyzések szerint a munkások meglehetősen hosszú időn keresztül, mintegy 100- 150.000 évig végezték tevékenységüket, addig, míg ki nem tört a Nefilim lázadás. Nem értek teljesen egyet Sitchin-nel a lázadás időpontjának meghatározását illetően. Az eredményhez nem a sumér feljegyzések, hanem saját kalkulációi vezették. Számításai szerint az esemény körülbelül 300.000 évvel ezelőtt történt. Véleményem szerint inkább 200.000 éve mehetett végbe.
 
Forrás: www.fenyorveny.hu 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china