.

Nem hogy a múltunkat, még a jelenünket sem ismerjükHatalmas, fehér színű lények élnek az Antarktisz közeli jeges vizekben, amelyek akár 30 méter hosszúak is lehetnek. Senki sem tudja biztosan, hogy mik ezek a teremtmények, de számos hajó utasa állítja, hogy szemtanúja volt annak, ahogy a hatalmas lények kiemelkedtek az óceán mélyéből.


Az utóbbi néhány évtizedben olyan szóbeszédek járták be a világot, amelyek gigantikus lények létezéséről számolnak be, az élet különös formáiról, amelyek az Antarktisz jeges vizeiben élnek.
 

A szemtanúk szerint a Ningennek nevezett lények (japánul "ember"-t jelent), amelyeknek az emberhez hasonló alakjuk van gyakran lábakkal, karokkal, sőt ujjakkal is rendelkeznek.

Néha olyan formájú farokkal írják le őket, mint amilyenről a sellők esetében számolnak be. Az egyetlen látható arcvonásuk ezeknek a teremtményeknek a szemük és a szájuk. Erről különböző beszámolók léteznek azok között, akik azt állítják, hogy találkoztak a titokzatos lényekkel.
 

Bár sok olyan leírás van, amely megpróbálja a Ningent a lehető legegyértelműbben ábrázolni, a legtöbb szemtanú egyetért a Ningen méretében.
A jelentések szerint ezek a hatalmas, fehér színű humanoid kinézetű lények akár 30 méteresre is megnőhetnek.
Arra is gondolnak, talán egy óriási hal.
Beszámolók és néhány videó szerint, amelyet online tettek közzé, ezek a rejtélyes lények ellentétben állnak mindazzal, amit korábban tapasztaltunk.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/5wWHLT0Idpw" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>

Az egyik észlelésről szóló beszámoló elmagyarázza, hogy az Antarktisz közelében közlekedő hajó legénysége eredetileg egy tengeralattjárónak vélte a feltűnő lényt. Amikor azonban közeledtek az ismeretlen víz alatti tárgyhoz, az objektum szabálytalan alakja egyértelművé tette, hogy nem tengeralattjáróról van szó, hanem egy élőlényről. Amikor a hajó közeledett a teremtményhez, az gyorsan eltűnt az Antarktisz kontinenséhez közeli mély vizekben.

A Ningent azonban a Csendes-óceánon és az Atlanti-óceánban is megfigyelték, ami olyan elméleteket eredményezett, hogy  ezek többnyire éjszakai életet élő lények.. Az észlelések többsége éjszaka történt, így a titokzatos lényeket rendkívül nehéz dokumentálni vagy videófelvételen rögzíteni.

Akkor vajon mik lehetnek ezek a rejtélyes teremtmények?


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/bc2bAbQWBFM" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>
 
A Ningen létezését sokan csupán városi legendának tartják. A Ningenre vonatkozó információk nagy része a "2channel" japán online közösségben bukkant fel, ahol az egyik felhasználó leírta az óriási humanoid teremtményt, miközben egy "kormányzati bálnavadász hajón" szolgált, amikor az állítólagos lények egyike a felszínre emelkedett, és megközelítette a hajót a mélységből. (1)

Számos elmélet létezik, hogy mik is lehetnek ezek a misztikus lények, például albínó bálnák, egy óriási ismeretlen vízi faj, egy újfajta óriás ördögrája.

Csupán egy biztos: valami van, de hogy mi az, fogalmunk sincs.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china