.

Nem hogy a múltunkat, még a jelenünket sem ismerjükHatalmas, fehér színű lények élnek az Antarktisz közeli jeges vizekben, amelyek akár 30 méter hosszúak is lehetnek. Senki sem tudja biztosan, hogy mik ezek a teremtmények, de számos hajó utasa állítja, hogy szemtanúja volt annak, ahogy a hatalmas lények kiemelkedtek az óceán mélyéből.


Az utóbbi néhány évtizedben olyan szóbeszédek járták be a világot, amelyek gigantikus lények létezéséről számolnak be, az élet különös formáiról, amelyek az Antarktisz jeges vizeiben élnek.
 

A szemtanúk szerint a Ningennek nevezett lények (japánul "ember"-t jelent), amelyeknek az emberhez hasonló alakjuk van gyakran lábakkal, karokkal, sőt ujjakkal is rendelkeznek.

Néha olyan formájú farokkal írják le őket, mint amilyenről a sellők esetében számolnak be. Az egyetlen látható arcvonásuk ezeknek a teremtményeknek a szemük és a szájuk. Erről különböző beszámolók léteznek azok között, akik azt állítják, hogy találkoztak a titokzatos lényekkel.
 

Bár sok olyan leírás van, amely megpróbálja a Ningent a lehető legegyértelműbben ábrázolni, a legtöbb szemtanú egyetért a Ningen méretében.
A jelentések szerint ezek a hatalmas, fehér színű humanoid kinézetű lények akár 30 méteresre is megnőhetnek.
Arra is gondolnak, talán egy óriási hal.
Beszámolók és néhány videó szerint, amelyet online tettek közzé, ezek a rejtélyes lények ellentétben állnak mindazzal, amit korábban tapasztaltunk.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/5wWHLT0Idpw" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>

Az egyik észlelésről szóló beszámoló elmagyarázza, hogy az Antarktisz közelében közlekedő hajó legénysége eredetileg egy tengeralattjárónak vélte a feltűnő lényt. Amikor azonban közeledtek az ismeretlen víz alatti tárgyhoz, az objektum szabálytalan alakja egyértelművé tette, hogy nem tengeralattjáróról van szó, hanem egy élőlényről. Amikor a hajó közeledett a teremtményhez, az gyorsan eltűnt az Antarktisz kontinenséhez közeli mély vizekben.

A Ningent azonban a Csendes-óceánon és az Atlanti-óceánban is megfigyelték, ami olyan elméleteket eredményezett, hogy  ezek többnyire éjszakai életet élő lények.. Az észlelések többsége éjszaka történt, így a titokzatos lényeket rendkívül nehéz dokumentálni vagy videófelvételen rögzíteni.

Akkor vajon mik lehetnek ezek a rejtélyes teremtmények?


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/bc2bAbQWBFM" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>
 
A Ningen létezését sokan csupán városi legendának tartják. A Ningenre vonatkozó információk nagy része a "2channel" japán online közösségben bukkant fel, ahol az egyik felhasználó leírta az óriási humanoid teremtményt, miközben egy "kormányzati bálnavadász hajón" szolgált, amikor az állítólagos lények egyike a felszínre emelkedett, és megközelítette a hajót a mélységből. (1)

Számos elmélet létezik, hogy mik is lehetnek ezek a misztikus lények, például albínó bálnák, egy óriási ismeretlen vízi faj, egy újfajta óriás ördögrája.

Csupán egy biztos: valami van, de hogy mi az, fogalmunk sincs.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol