.

Nem csitul az oltáskampány miatti nemzetközi felháborodásEgyoldalú tájákoztatással, korlátozó intézkedésekkel veszik rá az embereket az oltások felvételére.

Az oltáskampány szakértői megtéléséről a média hiányosan tájékoztat. Csak az oltást támogató szakértők véleménye kerül ismertetésre,  az oltáskkal kapcsolatos kockázatok nem kerülnek a nyílvánosság elé. Akinek más a véleménye az nem kap lehetőséget álláspontja ismertetésére, vagy csak egyszerűen vírustagadónak titulálják. Nem csoda, ha az emberek többsége semmi mást nem tud az oltásról csak azt,  amit a média naponta a szájába rág.   Ezen hiányos ismeretek alapján folyik a mostani oltáskampány.

Dr. Reiner Fuellmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10000 orvos szakértőből álló nagy csoport bírósági eljárást indított a CDC, a WHO és a Davosi Csoport ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt.

Az első és legjobban kifogásolt tény, a PCR tesztek bebizonyított alkalmatlansága a tömeges teszteléseknél. Ez alapján döntik el, hogy a tesztelt személy mennyire vehet részt a társadalom mindennapi életében.
A másik kifogásolt tény a járványadatok meghamisítása.  Az orvosok olyan utasítást kaptak, hogy az esetleges társbetegségek okozta halált is koronavírus halálnak minősítsék. 
Ez a hams statisztika a indokolatlanul nagy félelmet keltett az emberekben. 
Az oltásokkal kapcsolatosan azt a hamis képzetet alakítják ki az emberekben, hogy az oltás megvéd a koronavírus fertőzéstől, holott ez nem igaz. A fertőzést ugyanúgy meg lehet kapni, és tovább is lehet adni. (A  vakcina fejlesztésében jelentős szerepet játszó Karikó Katalin szerint sem garantált a védelem, csuán arra van esély, hogy a betegségen enyhébb tünetekkel lehet átesni.)

A helytelen tesztek és a félrevezető halotti bizonyítványok mellett a "kísérleti" vakcina alkalmazása sérti a Genfi egyezmény 32. cikkét.  A gyógyszergyárak saját, 3. fázisú klinikai vizsgálata csak 2022/2023-ban ér véget. Ezeket az oltásokat csak vészhelyzetben engedélyezték. Vészelyzet van, (állítják) így ennek ürügyén még befejezetlen vizsgálatok esetén is lehet lehet a vakcinát használni.

A koronavírus betegség gyógyulási aránya 98-99%. Az mRNS-génterápia hosszú távú mellékhatásai, még nincsenek felderítve az ismeretlen tényezők jelentően meghaladhatják az 1-2%-os halálozási rátát. 

A jogi eljárások haladnak előre, a bizonyítékokat tovább gyűjtik és egyre nagyobb szakértői csoport kongatja a vészharangot az elhallgatott veszélyek miatt. -írja az újvilágtudat

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china