.

Nem csitul az oltáskampány miatti nemzetközi felháborodásEgyoldalú tájákoztatással, korlátozó intézkedésekkel veszik rá az embereket az oltások felvételére.

Az oltáskampány szakértői megtéléséről a média hiányosan tájékoztat. Csak az oltást támogató szakértők véleménye kerül ismertetésre,  az oltáskkal kapcsolatos kockázatok nem kerülnek a nyílvánosság elé. Akinek más a véleménye az nem kap lehetőséget álláspontja ismertetésére, vagy csak egyszerűen vírustagadónak titulálják. Nem csoda, ha az emberek többsége semmi mást nem tud az oltásról csak azt,  amit a média naponta a szájába rág.   Ezen hiányos ismeretek alapján folyik a mostani oltáskampány.

Dr. Reiner Fuellmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10000 orvos szakértőből álló nagy csoport bírósági eljárást indított a CDC, a WHO és a Davosi Csoport ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt.

Az első és legjobban kifogásolt tény, a PCR tesztek bebizonyított alkalmatlansága a tömeges teszteléseknél. Ez alapján döntik el, hogy a tesztelt személy mennyire vehet részt a társadalom mindennapi életében.
A másik kifogásolt tény a járványadatok meghamisítása.  Az orvosok olyan utasítást kaptak, hogy az esetleges társbetegségek okozta halált is koronavírus halálnak minősítsék. 
Ez a hams statisztika a indokolatlanul nagy félelmet keltett az emberekben. 
Az oltásokkal kapcsolatosan azt a hamis képzetet alakítják ki az emberekben, hogy az oltás megvéd a koronavírus fertőzéstől, holott ez nem igaz. A fertőzést ugyanúgy meg lehet kapni, és tovább is lehet adni. (A  vakcina fejlesztésében jelentős szerepet játszó Karikó Katalin szerint sem garantált a védelem, csuán arra van esély, hogy a betegségen enyhébb tünetekkel lehet átesni.)

A helytelen tesztek és a félrevezető halotti bizonyítványok mellett a "kísérleti" vakcina alkalmazása sérti a Genfi egyezmény 32. cikkét.  A gyógyszergyárak saját, 3. fázisú klinikai vizsgálata csak 2022/2023-ban ér véget. Ezeket az oltásokat csak vészhelyzetben engedélyezték. Vészelyzet van, (állítják) így ennek ürügyén még befejezetlen vizsgálatok esetén is lehet lehet a vakcinát használni.

A koronavírus betegség gyógyulási aránya 98-99%. Az mRNS-génterápia hosszú távú mellékhatásai, még nincsenek felderítve az ismeretlen tényezők jelentően meghaladhatják az 1-2%-os halálozási rátát. 

A jogi eljárások haladnak előre, a bizonyítékokat tovább gyűjtik és egyre nagyobb szakértői csoport kongatja a vészharangot az elhallgatott veszélyek miatt. -írja az újvilágtudat

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol