.

Nem csak a mesékben léteznek koboldok, tündérekA legendák és mesék világában gyakran megjelennek apró koboldok, szárnyas tündérek, melyeket jó vagy rossz tulajdonségokkal ruháztak fel. Nos, úgy tűnik minden legendának van valós alapja.

2007-ben a mexicói Metepecben egy igen különleges lényt fogott az egércsapda, ami hasonlít a mesék világában leírt koboldokra. A szakértők közt azóta is folyik a vita, hogy valamiféle  miniatűr emberszerű lény, vagy egy eddig nem ismert faj egyedével találkozott a tudós világ.


 Sokak szerint földönkívüli eredettel rendelkezik ez a lény

Richard Shaw és L. A. Marzulli szakértők Mexikóba utaztak, hogy az egyik legjelentősebb latin-amerikai UFO kutatóval, Jaime Maussanal találkozzanak. Amikor Maussan-nal találkoztak, az egy másik észbontó miniatűr lény holttestét mutatta meg nekik, ami furcsa módon egy tündérre hasonlít.

Shaw és Marzulli több évet várt annak érdekében, hogy el tudják magyarázni a felfedezést a világnak. A teremtmény testén végzett vizsgálatok meglepő eredményei sokak szerint örökre meg fogják változtatni az emberi történelmet.

A kutatók több vizsgálatot is elvégeztettek a rejtélyes szárnyas humanoid, a tündérszerű lény testén, melyek meglepő eredményekkel szolgáltak. A világ számos részén öt különböző molekuláris biológiai laboratórium által készített DNS szekvenálás azt bizonyítja, hogy sem a mitokondriális, sem a sejtmagi DNS-e nem mutat egyezést egyetlen ismert földi állatfaj genetikai jellemzőivel sem.

Dr. Ricardo Rangel kutató szerint, aki DNS vizsgálatot végzett a lényen, a világ öt különböző molekuláris biológiai laboratóriumában folytattak hasonló teszteket. A közös eredmények azt mutatják, hogy a DNS-e azonban mintegy 98,5 százalékban az emberéhez hasonlít.

"A lábak és a lábfejek normális jellemzőkkel rendelkeznek kobold szerű Metepec teremtményen, de a másik, tündérszerű lénynek van egy másik jellemzője, a szárnyai. Röntgen felvételeket készítettünk a lényről, és láthatóvá vált a csontszerkezete."

"Nem, ez nem egy átverés, nem egy öntőformában készült műanyag test. Van egy szövetmintánk a lényből, melyet elküldtünk egy DNS molekuláris laborba, de amikor megpróbálták szekvenálni a DNS-t azt találták, hogy nem mutat egyezést egyetlen emlős vagy más földi lény DNS-ével sem... nincs semmilyen egyezés az emlősökkel," - mondta Dr. Rangel.

Jaime Maussan szerint mindét teremtmény nagy valószínűséggel "hibrid lény" lehet.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/3UD4ET6fuZw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/30jbkywZNS0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
 

http://www.watcherstv.com/
https://lamarzulli.wordpress.com/
http://ujvilagtudat.blogspot.com.es/2016/07/a-szarnyas-humanoid-dns-es-rontgen.html
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china