.

Nem csak a mesékben léteznek koboldok, tündérekA legendák és mesék világában gyakran megjelennek apró koboldok, szárnyas tündérek, melyeket jó vagy rossz tulajdonségokkal ruháztak fel. Nos, úgy tűnik minden legendának van valós alapja.

2007-ben a mexicói Metepecben egy igen különleges lényt fogott az egércsapda, ami hasonlít a mesék világában leírt koboldokra. A szakértők közt azóta is folyik a vita, hogy valamiféle  miniatűr emberszerű lény, vagy egy eddig nem ismert faj egyedével találkozott a tudós világ.


 Sokak szerint földönkívüli eredettel rendelkezik ez a lény

Richard Shaw és L. A. Marzulli szakértők Mexikóba utaztak, hogy az egyik legjelentősebb latin-amerikai UFO kutatóval, Jaime Maussanal találkozzanak. Amikor Maussan-nal találkoztak, az egy másik észbontó miniatűr lény holttestét is megmutatta nekik, ami furcsa módon egy tündérre hasonlít.

Shaw és Marzulli több évet várt annak érdekében, hogy el tudják magyarázni a felfedezést a világnak. A teremtmény testén végzett vizsgálatok meglepő eredményei sokak szerint örökre meg fogják változtatni az emberi történelmet.

A kutatók több vizsgálatot is elvégeztettek a rejtélyes szárnyas humanoid, a tündérszerű lény testén, melyek meglepő eredményekkel szolgáltak. A világ számos részén öt különböző molekuláris biológiai laboratórium által készített DNS szekvenálás azt bizonyítja, hogy sem a mitokondriális, sem a sejtmagi DNS-e nem mutat egyezést egyetlen ismert földi állatfaj genetikai jellemzőivel sem.

Dr. Ricardo Rangel kutató szerint, aki DNS vizsgálatot végzett a lényen, a világ öt különböző molekuláris biológiai laboratóriumában folytattak teszteket. A közös eredmények azt mutatják, hogy a DNS-e azonban mintegy 98,5 százalékban az emberéhez hasonlít.

"A lábak és a lábfejek normális jellemzőkkel rendelkeznek kobold szerű Metepec teremtményen, de a másik, tündérszerű lénynek van egy másik jellemzője, a szárnyai. Röntgen felvételeket készítettünk a lényről, és láthatóvá vált a csontszerkezete."

"Nem, ez nem egy átverés, nem egy öntőformában készült műanyag test. Van egy szövetmintánk a lényből, melyet elküldtünk egy DNS molekuláris laborba, de amikor megpróbálták szekvenálni a DNS-t azt találták, hogy nem mutat egyezést egyetlen emlős vagy más földi lény DNS-ével sem... nincs semmilyen egyezés az emlősökkel," - mondta Dr. Rangel.

Jaime Maussan szerint mindkét teremtmény nagy valószínűséggel "hibrid lény" lehet.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/3UD4ET6fuZw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/30jbkywZNS0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
 

http://www.watcherstv.com/
https://lamarzulli.wordpress.com/
http://ujvilagtudat.blogspot.com.es/2016/07/a-szarnyas-humanoid-dns-es-rontgen.html
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol