.

Nem bírják lenyelni a vereséget Trump ellenlábasaiHillary Clinton győzelmében érdekelt körök mindent megpróbálnak az elnökválasztás eredményének megváltoztatására


Teljes erővel folyik az amerikai közhangulat befolyásolására. Közvetlenül nem támadják Trumpot, de azt sugalják, hogy a választásokat Trump külföldi aknamunka eredményeként nyerte meg.

Legújabban a CIA adott ki egy jelentést, amelyben arra jutott, hogy Oroszország Donald Trump győzelme érdekében avatkozott be az elnökválasztásba - jelentette a The Washington Post.

Eddig a CIA azon az állásponton volt, hogy Moszkva megpróbálta aláásni a választási rendszerbe vetett bizalmat, de azt eddig nem mondták ki, hogy Oroszország Trump győzelmét segítette.
A nevük mellőzését kérő források azt mondták a lapnak, hogy a 17 különféle amerikai hírszerző szervezet nem jutott formális egyetértésre, mivel több kérdésben nem értenek egyet, így a CIA megállapításai nem tekinthetők hivatalos hírszerzési értékelésnek. Nem találtak például konkrét bizonyítékot arra, hogy egyenesen a Kremlből adtak utasítást az azonosított embereknek, hogy adják át a hackertámadásból származó emaileket a Wikileaksnek.
Julian Assange, a Wikileaks vezetője már korábban kijelentette: az információk forrása nem az orosz kormány volt.


Trumpnak nem tetszik a választások tisztaságát megkérdőjelező kampány


Donald Trump megválasztott elnök irodája eddig és most is visszautasítja azokat az állításokat, hogy az ingatlanmágnás orosz beavatkozásnak köszönhetően nyert.
 

"Ezek ugyanazok az emberek, akik azt állították, hogy Szaddám Husszeinnek tömegpusztító fegyverei voltak. A választás jó ideje véget ért, méghozzá a történelem egyik legnagyobb arányú elektori győzelmével. Ideje továbblépni, és ismét naggyá tenni Amerikát" - reagált Trump kabinetje a The Washington Post hírére.


A választások nem várt kimenetele után Clinton is elismerte Trump győzelmét, de Clinton győzelmében érdekeltek között azonban felerősödtek azok a vágyak, hogy valahogy semmissé kéne tenni ezt az eredményt. Ennek érdekében indították be a kampányt a szavazatok újra számlálásáért, és bizonyítékok nélkül is orosz heckertámadásról beszélnek.
Obama, aki szintén Clintont támogatta, teljeskorű felülvizsgálatot rendelt el az üggyel kapcsolatban.

"Nem hiszem, hogy beavatkoztak" - mondta a héten maga Donald Trump a Time magazinnak. "Lehet, hogy Oroszország volt, de lehet, hogy Kína. De az is lehet, hogy valami pasas New Jerseyben" - mondta az Egyesült Államok leendő elnöke a hackertámadásokról. -írja a privátbankár
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol