.

Nagy baj lehet a COVID tesztekkel, ha már a kiwi, a banán, a szőlő és a mandarin is pozitívnak bizonyulA COVID tesztelések megbízhatósága

Olasz orvosok tudományos koronavírus tesztet végeztek gyümölcsökön és zöldségeken, és volt, ami pozitív lett


A Dr. Mariano Amici és Stefano Scoglio orvosok, valamint egy kémiai szakértő által Olaszországban végzett tudományos teszt során a gyümölcsök és zöldségek pozitív eredményt mutattak a Covid-19 esetében. A kísérlet célja az embereken végzett genetikai tesztek megbízhatatlanságának bemutatása volt.


Úgy tűnik, hogy ez a helyzet, miután Dr. Mariano Amici és Stefano Scoglio (2018-ban orvosi Nobel-díjra jelölték) közreműködésével kísérleteket hajtottak végre egy fermói vegyi laboratóriumban. A szakértők kíváncsiak voltak, miután a tanzániai elnök néhány hónappal korábban bejelentette, hogy mangót és papayát is leteszteltek, és "fertőzöttek" voltak a vírustól. (1)(2)
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Gmmz_YfxXTE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Az általuk elvégzett tesztek eredménye, hogy egyes gyümölcsök és zöldségek pozitív eredményt mutatnak a koronavírus esetében.

A laboratóriumi technikus, Domenico D’Angelo kiwi, banán, szőlő, mandarin és zöldség mintákat vett, köztük egy tököt és egy káposztát. Az eredmény hihetetlen, 10 minta közül 4 pozitív eredményt adott, három bizonytalan eredményt hozott (amit a Covid laboratóriumokban pozitívnak értékelnek), és 3 negatív lett.
 

Meg kell jegyezni, hogy Dr. Amici egyfajta kollektív fellépést támogat az "Ezer doktor az alkotmányért" egyesülettel. Kezdeményezésének köszönhetően Olaszországban több ezer panasz érkezett a Covid-tesztek megbízhatatlansága miatt.

A laboratóriumban rögzített teljes videót az igazságügyi hatóság elé terjesztik, hogy a bírák nyomozást rendelhessenek el annak érdekében, hogy meghatározzák a tesztek feldolgozásakor alkalmazott eljárásokat és a korlátozó intézkedésekkel kapcsolatos felelősségeket.

"Továbbra is kitartunk a lelkiismeretünk mellett. A film azt mutatja, hogy a tesztek csak arra szolgálnak, hogy beteggé nyilvánítsanak minket, megfosszanak bennünket a szabadságtól és tönkretegyék az egész nemzetgazdaságot. Hiszek az igazságosságban. A videót elküldöm az ügyésznek az elkövetett bűncselekmények bizonyítékaként. Osszák meg minél többen, az egész világnak tudnia kell az igazságot és követelniük kell azt!" - írta Dr. Mariano Amici a Facebookon, kommentálva az elvégzett kísérletet. (3)(4)(5)

(1) - https://www.marianoamici.com/
(2) - https://utoronto.academia.edu/StefanoScoglio
(3) - https://www.facebook.com/mariano.amici.5
(4) - https://diariodevallarta.com/prueba-cientifica
(5) - https://videa.hu/videok/nagyvilag/tes01-l-mb

Fotrrás? https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/12/olasz-orvosok-tudomanyos-koronavirus.html#more
 
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol