.

Nagy baj lehet a COVID tesztekkel, ha már a kiwi, a banán, a szőlő és a mandarin is pozitívnak bizonyulA COVID tesztelések megbízhatósága

Olasz orvosok tudományos koronavírus tesztet végeztek gyümölcsökön és zöldségeken, és volt, ami pozitív lett


A Dr. Mariano Amici és Stefano Scoglio orvosok, valamint egy kémiai szakértő által Olaszországban végzett tudományos teszt során a gyümölcsök és zöldségek pozitív eredményt mutattak a Covid-19 esetében. A kísérlet célja az embereken végzett genetikai tesztek megbízhatatlanságának bemutatása volt.


Úgy tűnik, hogy ez a helyzet, miután Dr. Mariano Amici és Stefano Scoglio (2018-ban orvosi Nobel-díjra jelölték) közreműködésével kísérleteket hajtottak végre egy fermói vegyi laboratóriumban. A szakértők kíváncsiak voltak, miután a tanzániai elnök néhány hónappal korábban bejelentette, hogy mangót és papayát is leteszteltek, és "fertőzöttek" voltak a vírustól. (1)(2)
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Gmmz_YfxXTE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Az általuk elvégzett tesztek eredménye, hogy egyes gyümölcsök és zöldségek pozitív eredményt mutatnak a koronavírus esetében.

A laboratóriumi technikus, Domenico D’Angelo kiwi, banán, szőlő, mandarin és zöldség mintákat vett, köztük egy tököt és egy káposztát. Az eredmény hihetetlen, 10 minta közül 4 pozitív eredményt adott, három bizonytalan eredményt hozott (amit a Covid laboratóriumokban pozitívnak értékelnek), és 3 negatív lett.
 

Meg kell jegyezni, hogy Dr. Amici egyfajta kollektív fellépést támogat az "Ezer doktor az alkotmányért" egyesülettel. Kezdeményezésének köszönhetően Olaszországban több ezer panasz érkezett a Covid-tesztek megbízhatatlansága miatt.

A laboratóriumban rögzített teljes videót az igazságügyi hatóság elé terjesztik, hogy a bírák nyomozást rendelhessenek el annak érdekében, hogy meghatározzák a tesztek feldolgozásakor alkalmazott eljárásokat és a korlátozó intézkedésekkel kapcsolatos felelősségeket.

"Továbbra is kitartunk a lelkiismeretünk mellett. A film azt mutatja, hogy a tesztek csak arra szolgálnak, hogy beteggé nyilvánítsanak minket, megfosszanak bennünket a szabadságtól és tönkretegyék az egész nemzetgazdaságot. Hiszek az igazságosságban. A videót elküldöm az ügyésznek az elkövetett bűncselekmények bizonyítékaként. Osszák meg minél többen, az egész világnak tudnia kell az igazságot és követelniük kell azt!" - írta Dr. Mariano Amici a Facebookon, kommentálva az elvégzett kísérletet. (3)(4)(5)

(1) - https://www.marianoamici.com/
(2) - https://utoronto.academia.edu/StefanoScoglio
(3) - https://www.facebook.com/mariano.amici.5
(4) - https://diariodevallarta.com/prueba-cientifica
(5) - https://videa.hu/videok/nagyvilag/tes01-l-mb

Fotrrás? https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/12/olasz-orvosok-tudomanyos-koronavirus.html#more
 
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china