.

Most már Kína is keresi az ufókatA kínai hadsereg szerint egyre több megmagyarázhatatlan égi jelenséggel kell megküzdeniük ezért úgy döntöttek, hogy ők is elkezdenek ufókat keresni.


A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg is elkezdett aktívan ufókat keresni, a kommunista diktatúra mesterséges intelligenciával igyekszik kiszűrni azokat az elmúlt években összegyűjtött adatokat, amelyeknél az ufóészlelésen kívül kizárható minden logikus magyarázat.

Kína azután ugrott bele az ufótémába, hogy az Egyesült Államok is elkezdett komolyan foglalkozni ezekkel az ügyekkel.

A kínai közlemény szerint a légierejük olykor tapasztal érdekes, nehezen megmagyarázható jelenségeket, amelyek komoly kihívást jelentenek a honvédelem területén. Kína egyébként a jelek szerint már most az Egyesült Államok előtt jár ufókutatásban, mivel az amerikai szervek nem mesterséges intelligenciával elemzik az észleléseket, hanem egyszerűen csak esetenként vizsgálják őket. Az adatok gyors, pontos és hatékony elemzéséhez azonban ma már elengedhetetlen az AI (mesterséges intelligencia) használata.

A tudomány jelenlegi állása szerint egyébként a legtöbb ilyen észlelés vagy ember alkotta jelenségeken alapszik, vagy természetes úton jön létre. A kevés, tényleg látszólag megmagyarázhatatlan eseteket próbálja meg a mesterséges intelligencia kiszűrni különböző minták alapján.

Forrás: player

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol