.

Mobiltelefon lobbantotta lángra egy pakisztáni férfi kabátjátSokkoló felvétel készült egy állítólagosan pakisztáni férfiról, akinek egy pillanat alatt lángba borult a ruhája.

Keveset tudni az esetről, de a Liveleak csütörtökön azt írta, hogy a "mobiltelefonjának az akkumulátora robbant fel a férfi zsebében."

Bármi is lehetett a tűz oka, a videón az látszik, ahogy a férfit egy másodperc alatt ellepik a lángok, és az utcán rohan körbe egy ismeretlen pakisztáni városban, miközben a bámészkodók pandzsábi nyelven kiabálják, hogy "Vegye le a ruháját!". Valaki egy ruhadarabbal próbálta csapkodni, hogy azzal oltsa el a tüzet, majd végül két vödör vízzel sikerült elfojtani a lángokat.
 

<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/hxE5aZYcdxk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A mobiltelefonokban található lítium-ion akkumulátorok állítólag igen robbanékonyak, ahogy az alábbi videóból is jól látszik. Mindenestre senki ne próbálja ki, mert súlyos sérüléseket lehet szerezni, és komoly tüzet is okozhat.<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/0rjn5BC3EOQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Forrás: http://www.liveleak.com/view?i=1f5_1458140461
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol