.

Misztikus tűzesetek Szicíliában
Egy észak-szicíliai faluban, Canneto di Caroniaban, rejtélyes tűzesetek tartják izgalomban a lakosságot.

2004-ben a helyi tűzóltósághoz bejelentés érkezett, miszerint egy garázsban tartott kocsi kigyulladt. Aztán egyre sűrübben kapták az értesításeket, hogy a lakásokban látszólag minden ok nélkül tüzek keletkeztek. Kigyulladtak elektromos háztartási eszközök, bútorok, televíziók, sőt még ruhák is a szekrényben. A helyi elektromos szolgáltató az áramot is lekapcsolta, de a tüzek keletkezését ez nem befolyásolta.  A tüzek mellett más érthetetlen események is rörténtek. A házakban tükrök robbantak szét, a veteményes kertekben a zöldségeknél alakultak ki rendellenességek. Az egyik padlizsán ültetvényen a termés annyira elszíneződött, hogy eladhatatlanná vált.
A lakosságot evakuálták arról a területről, ahol a legtöbb tűzeset és rejtélyes jelenség előfordult. Szakértők hada vonult ki a helyszínre, azonban okosabbak nem lettek, csupán érthetetlen jelenségek sorát látták és tapasztalták meg. Az egyik szakértő szemtanúja volt, mikor a konektorból kihúzott hosszabbító minden látható ok nélkül lángra lobbant.

A tűzoltók és szakértők mellett az egyház is igykezett segítséget nyújtani. A Vatikán Gabriele Amorth páter személyében egy "tapasztalt" ördögűző papot köldött a helyszínre, hogy elűzze a tüzeket okozó démonokat.
A jelenségek egy idő után elmúltak, de az ezzel kapcsolatos kérdések megmaradtak.

2005 áprilisában az olasz kormány létrehozott egy vizsgálóbizottségot, melyben a katonaság szakértői is helyet kaptak, mivel felmerült a gyanú, hogy valamilyen ellenséges tevékenység, vagy valamilyen új titkos fegyver kipróbálása okozhatta a tüzeket. Részletes elemzéseket végeztek a környék geofizikai adottságairól, elektromágneses sugárzásokat kerestek, légifelvételeket tanulmányoztak olyan objektumokat keresve, melyek tevékenysége akár áttételesen is közrejátszhatott az eseményekben.
2007-ben kiszivárgott jelentés szerint a misztikus tüzeket egy ismeretlen eredetű 12-15 gigawatt teljesítményű sugárzás okozhatta. A legérdekesebb azonban, hogy a jelentésben nem zárták ki a földönkívüliek tevékenységét, sőt, mint az egyiklegvalószínűbb okot említették. 
Erre az adott alapot, hogy a környéken sok ufót észleltek. Paola Harris olasz ufókutató szerint, az olasz haditengerészet szemtanúja volt, mikor az események kezdetével egy időben fénygömbök emelkedtek ki a vízből. Hozzátette, a jelenség a katonák szerint szerint nagyon félelmetes volt.
Ami egyszer megtörtént az megtörténhet máskor is. A rejtélyes tűzesetek idén szeptemberben újból elkezdődtek. A falu lakói azóta aggódva élik életüket, és reménykednek az ő házukat elkerülik a maguktól lángra lobbanó tűzek.
 

Az esetet bemutató videók:

  <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/X02sjhA6-QU?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

   <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/c6iUGzwg1uU?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>      

Forrás:  http://agenciaeternity.com/2014/10/21/los-misteriosos-incendios-sin-explicacion-vuelven-a-sicilia/
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china