.

Mindenki megfigyelés alattA Google megjegyezte minden betűdet, anélkül, hogy tudtál róla, de most megmutatja és nem kizárt, hogy már évek óta figyelik a tevékenységedet.

 
kisebb normál nagyobbÚj szolgáltatással jelentkezett a Google: a My Activity minden olyan információt eltárol rólad, amit nem biztos, hogy meg akartál őrizni. Mostantól ugyanis egy helyen gyűjtik az összes keresési előzményedet, mindegy, hogy mobilon, tableten vagy számítógépen pötyögted be a keresőszavakat.

Ide kattintva te is megnézheted a saját tevékenységedet, és jó hír, hogy kozmetikázhatod is - de az előzmények persze csak akkor jelennek meg, ha be vagy jelentkezve a Google-fiókodba, így ha óvatos vagy, rajtad kívül senki sem láthatja őket.

Ha módosítanál, az elemek mellett található három függőleges pontra kattintva egyenként, a Tevékenység törlése a következő szerint opciónál pedig átfogóan törölheted az előzményeidet. Ha nem szeretnéd, hogy a jövőben a Google megjegyezze a kereséseidet, a Tevékenységvezérlők menüben letilthatod a szolgáltatást.


Forrás:  femina

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol