.

Mi újat hoz idén az őszi napéjegyenlőségMa van az őszi napforduló. Kezdődik az ősz és egy új korszak.


Még ugyan lesz néhány kellemesen meleg nap, de az ősz visszovonhatalnul hatalmába keríti a természetet. Lezárult az év kétharnada. A kertekben beértek a gyümölcsök, a zöldségek sem hoznak már új hajtást, a szőlősgazdák készülnek a szüretre. Az őszt belengi az elmúlás hangulata.

Ez az ősz azonban más mint az eddigiek. Nem csak a természet, hanem az emberiség is lezárja eddigi ciklusát és lehetőséget kap a teljes megújulásra. Megállíthatatlanul haladunk a Foton övben.

A Foton övet a csillagászok 1961-ben fedezték fel műholdak segítségével. Valami szokatlan, halványan aranyló energiamezőt találtak a Plejádok körül, aminek anyagát fotonok alkotják. A NASA programjában is szerepel ennek vizsgálata, de az ezzel kapcsolatos megfigyelések eredményét eddig nem tették közzé.
A naprendszer égi vándorútján most olyan helyzetbe került, ahol sokkal intenzívebben éri a Foton öv energiája. Földünk 1998-ban érte el ezt az égi szakaszt, 2002-ben már teljesen elmerült benne és azóta egyre erősebben éreződik energiája.

A foton öv rendkívül erős kozmikus energiákat tartalmaz, amit a csillagászok a nap aktivitásának alakulásával tudnak mérni és figyelemmel kísérni.
A Foton öv a Plejádok környékén van. Az egész naprendszer 26 ezer év alatt kerüli meg a Plejádokat miközben kétszer is áthalad a Foton övön. Minden áthaladás 2000 évig tart. A Plejádok sem álló csillagok, a naprendszerrel és még sok más csillaggal együtt 225 millió év alatt kerülik meg galaxisunk közponi napját. Ezt az időszakot tekinthetjük galaxisunk egy évének.
Ezzel nincs vége a körforgásoknak, mert galaxisunk központi csillaga az egész galaxisunkal együtt egy másik galaxis magja körül kering, és hogy az a másik szuper galaxis mi körül kering, csak a jó isten tudja. (Vagy ő sem, mert már belezavarodott a végtelen számú galaxis igazgatásába)

A régen élt mesterek, mint Jézus, Buddha, és sok próféta, beszélt az mindenség ciklikusságáról a világ végéről és az utána következő feltámadásról. A világ végének lehetősége bekerült a köztudatba. A híressá vált maya naptárt is csak 2012-ig írták, mert az utána következő korszakot egy új időszámításban gondolták. Ennek megírása azonban fizikai akadályokba ütközött, mert a spanyol hódítók a maya kultúra "eretnek" képviselőit rövid időn belül a halottak birodalmába küldték. A kezükbe került feljegyzéseket, régi irásokat hatalmas máglyákon elégették. Hogy a mayák mit gondoltak 2012 utánra nem tudjuk, mert ezek a gondolatok lángok martalékává váltak.
Az elmúlt évtizedben a maya naptárra (jobbra) hivatkozva sokan hitték, hogy 2012-ben modern köntösben jönnek el az akopalipszis lovasai.

Várták-várták, de nem jöttek. Viszont Földünk beért a Foton övbe, amely valóban egy új korszakot, hatalmas változásokat, a "feltámadást" hozhatja el.   Ahogy az ősz is lezárja az év egy szakaszát, ugyan úgy a Foton öv elérése is lezár egy 10800 éves ciklust és egy új 2000 éves szakaszt nyit meg a Föld életében. Ilyen értelemben az eddigi világ valóban véget ért.

Mint minden változás ez sem zajlik zökkenőmentesen.
Az új világ kézzelfogható jele, hogy az érzékenyebb emberek egyre többször észlelnek különös jelenségeket magukon. Minden ok nélküli fáradtság, hirtelen megjelenő bizsergés, mellkasi szoritás, belső feszítés, lüktetés, és mindez sokszor párosul megmagyarázhatatlan hangulatváltással. Ezeket a hatásokat a Foton öv energiáinak lehet tulajdonítani.
Ezek az energiák olyan rezgéseket tartalmaznak, amelyek felhoznak régi, megoldatlan problémákat. A magasabb rezgésekhez való alkalmazkodás folyamán kell megszabadulni a visszahúzó, beteges gondolatoktól, az alacsonyabb rezgésszinten tartó mentalitástól. Ha nehezen megy az átalakulás az kellemetlen érzéseket okozhat, de tudnunk kell, ezzel a változással az egész emberiség tudatossága, gondolkodásmódja magasabb szintre emelkedik.

A mostani őszi napéjegyenlőség után ezek az energiák erősödnek tovább, és segítséget nyújtanak Földünk, és egymás iránti érzett felelősségérzetünk növekedéséhez. A Föld közös otthonunk, amire minden cselekedetünkkel hatással vagyunk és nem tekinthetjük egy tőlünk független, külön világnak.
Ezért reményteljes az elkövetkező időszak, mert már el van vetve magja a magasabb tudatosságú emberiségnek.
 
Az őszi napéjegyenlőség pontos ideje: 2014/09/23 2:29:47

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol