.

Mi a fenne hullik az égből?
A kaliforniai Shasta megye prefektusa nyílvános meghallgatást tartott a Chemtrail jelenséggel összefüggésbe hozott környezetszennyezéssel kapcsolatban.

 

A meghallgatásra azok az orvosok, vadbiológusok, pilóták, ügyvédek mentek el és saját tapasztalataikból, vizsgálataikból számoltak be azokról a környezeti károsodásokról amelyek egyre erőteljesebben fejtik ki hatásukat. A felszólalók között többen voltak, akik munkájukkal összefüggésben tapasztalták a negatív változásokat. A szakembereknek leginkább a természet egyre növekvő alumínium szennyezettsége tűnt fel.

A chemtrail az időjárás befolyásolására a geoengineering program keretében repülőgépekről a levegőbe permetezett anyag, aminek fő összetevői: alumínium, stroncium, bárium.
Ezt a tevékenységet sokan megkérdőjelezik, de a környezeti károsodások és az alumínium szennyezettség növekedésére egyenlőre nincs más magyarázat.


A környezeti károsodásról beszámoló felszólalások nagyon rövid ismertetése:

dr.Frank Livolsi orvos és pilóta: A természetben alumínium csak kötött formában fordul elő, viszont újabban egyre nagyobb mennyiségben találni tiszta alumíniumot a levegőben, a földben és a növényzetben.

Mark Mc Candlish ipari technikus: felnézünk az égre fehér fátylat látunk, ami nem felhő, hanem nano méretű alumínium, stroncium, bárium és mangán keveréke.

Fancis Mangles biológus:   Az eső literenként 2013-ban 13100 mikrogram aluminiumot tartalmazott, pedig ennek az értéknen nullának kéne lennie. A 2000-es években már 100 volt,  2010 után 1000, most meg 13100 mikrogram!  Ez piszkosul sok!  A közeli Shasta hegyen a hótakaróban 61000 mikrogram volt egy literben. Ez négyszer annyi, mint a környező talaj alumínium tartalma. Kérdezi: honnan jön ez az anyag, ha nem a talajból?

Alan Buckman vadbiológus: olyan is előfordul, hogy a repülógépek üzemanyagába alumíniuot kevernek, ez jelentősen megnöveli a teljesítményt, de az alumínium részecskék a levegőben maradnak, amik később lehullanak a földre.
A környezet alumínium szennyezettsége egyre nagyobb mértéketben tapasztalható. Tönkreteszi az ökoszisztémát, a táplálkozási láncot.
Az általam vizsgált területeken 20%-al csökkent a vizi rovarok száma. Kétszáz pisztrángot vizsgáltunk meg, mindegyiknek üres volt a gyomra. Egyik sem jutott megfelelő táplálékhoz.

Dr Stiven Davis: Az első számú beazonosított szennyeződés az alumínium. Ezt a nano méretű fém részecskét belélegezzük, ami eljut a tüdőnkebe, orlyukainkon keresztűl pedig a homloklebenybe, ahonnan az továbbjut az agyba.Az alumínium az első számú szabadgyök képző az agyban.
A 70-es években 100 ezer gyerek közül egy volt figyelemhiányos (ADD, ADHD) szindrómában szenvedő. Ma már 48-ból egy.  Ez összefügg az alumínium szenyezettséggel. Protokollt dolgoztunk ki méregtelenítésükre, és az agyműködés a méregtelenítés után minden esetben helyreállt.

Dr. Hamid Rabiee neorologus: 17 éve praktizálok, és az utóbbi öt évben tapasztaltam az Allzheimer ás Parkinzon kóros esetek ugrásszerű növekedését. számuk megnégyszereződött a korábbi évekhez képest, ami a vizsgálatok szerint alumínium szennyezettségre vezethető vissza.

A meghallgatás osszegzése:  Chemtrail által okozott környezeti problámákat nem lehet a szőnyeg alá söpörni, és ezekről a tényekről tájékoztatni kell a kőpviselőket, politikusokat, akiknek a jegyzőkönyvvel együtt elküldik a tanúvallomások videójával.


A 15 percre zsugorított videó

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/RpJJHz2e4u8?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Forrás: sevaster1

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china