.

Mese, vagy valóság? 

Napjainkban igen izgalmas időket élünk. Az emberek többsége talán nincs is tisztában a hamarosan bekövetkező sorsfordító eseményeknek. Valószínűleg újra kell írni az univerzum, a föld és az emberiség türténelmét. Minél több ismeretet szerzünk, annál jobban rájövünk, milyen keveset tudunk.
Most nem akarok kitérni a sok régészeti leletre, amivel a régészek, történészek nem tudnak mit kezdeni, mert nem illenek az eddig kialakított világképbe. Most inkább az eddig mereven elutasított lehetőségek közül mutatok be egyet.

Mese, vagy valóság? Döntsék el Önök!
 
Az interneten már évek óta keringenek más csillagrendszerből, más civilizációkból ide látogató idegenekről szóló hírek. Cobra a Resistance Movement tagja, aki más csillagrendszerhez tartozónak érzi magát, igen érdekes történetet tett közzé honlapján.

Több millió, vagy (milliárd) évvel ezelőtt az Orion csillagképben, a Rigel csillagrendszerben kialakultak a sötét erők. Galakszisunkban létrejött a dualítás a Fény és a Sötétség képviselői által. Nagyon leegyszerűsítve: a fény erői az élet értéke mellett, a sötétség erői hatalom megszerzése mellett tették le voksukat.

A Rigel rendszert elzárták a fény erőitől és olyan erődített karanténné alakították, amelyben az ott élő lények gondolkodásmódját vezetőik igénye szerint tudják formálni. Ezzel párhuzamosan a sötét erők megkezdték galaktikus birodalmuk kiépítését.
Rájöttek, hogy tudnak terjeszkedni a fény erőivel szemben. Bolygókat ejtettek tuszúl azáltal, hogy elzárták a kapcsolatukat a forrással és a fény erőivel.

Ezen tevékenységük alatt kifejlesztették a stranglet bombát. Ez olyan fegyver, ami nem csak bolygókat, hanem egész csillagrendszereket tud megsemmisíteni.

A fény erőit azzal tartották sakkban, amennyiben fellépnek ellenük, elpusztítják ezeket a "tusz" bolygókat a rajtuk lévő civilizácókkal együtt. Követelték a fény erői ne küldjenek információkat a Rigel bolygón rekedt másként gondolkodóknak, mert ezzel is valamelyik "tusz" bolygó létét kozkáztatják.
Fegyver arzenáljukat különböző éteri, és ezoterikus stranglet bombákkal is kiegészítették.

A Fény erői sem aludtak ezekben az években (év milliókban). Olyan technológiát fejlesztettek ki, mely jelentősen csökkenti a stranglet bombák hatását, amik még csökkentett hatósugáral is elképzelhetetlenűl nagy pusztítást tudnának véghez vinni.

Úgy 25 ezer évvel ezelőtt a Sötét erők pozíciójuk erősítése érdekében még egy erődített karantént akartak létrehozni. Erre a feladatra a Földet szemelték ki. A Rigelen már nem érezték biztonságban bombáikat, ezért átszállították ide, a Földre.
Az előző földi nagy civilizációk, mint Lemuria, Atlantisz innen kezdve sorvadásnak indultak, majd végül elpusztultak. Emlékük is csak mondaként maradt meg. Elkövetkezett az a sötét, háborúkkal, kínokkal teli időszak, melynek történetét már nagyjából ismerjük.

Fantáziakép Atlantiszról
A fény erőit szolgáló Galaktikus Föderáció nem tudott beavatkozni ezekbe a történésekbe, mivel a sötétség erői létük biztosítása érdekében minden rendelkezésükre álló eszközt gátlástalanul felhasználtak volna.
A sötétség túl messzire ment, mivel 1996-97-ben elfoglalták a Plejádi csillaghalmazt. A tuszul ejtett Plejádiakat ide hozták a földre, ahol különböző kisérleteket hajtottak végre rajtuk. (emlékek törlése, becsippelés, más mentalitás kialakítása, stb.) A Plejádiakat 1999-ben a Galaktikus Föderáció felszabadította, de több mint tíz évbe tellett a szabadsághoz szokott Plejédiaiknak, míg az invázió traumájából magukhoz tértek.
A fény erői itt nem álltak meg, következő céljuk a Föld kiszabadítása. 1999 óta a Felemelkedett Mesterek, a Galaktikus Föderáció és az Ellenállási Mozgalom aktívan távolítja el az egzotikus technológiákat a földi karanténból, rétegről-rétegre. (2004-ben a Resistance Movement földi segítségével távolították el az antigravitációs skalár fegyvereket) Minden alkalommal, egy réteg eltávolítása után a Forrástól egy Felemelkedett mester információt kap a következő rétegről. Ezután a Föderáció és az Ellenállás személyzete eltávolítja, hogy a következő éteri rétegre tudjon jutni. Ez folyamatos volt eddig, amíg néhány héttel ezelőtt egy drasztikus áttörés nem történt.
A Felemelkedett mesterek információkat kaptak a forrástól a sötét erőkről és technologiáikról. Ez nagyon lerövidíti azt az időt, amely az arckhonok (a sötét erők képviselői) eltávolításához szükséges.
Cobra információi szerint a Galaktikus Födrációnak csak a Föld körül, az Amstrong és Kármán vonal közt, (20-100 km) 120 millió álcázott, bevetésre kész hajója tartózkodik.

Ez valóban szép mesének tűnik, de március 10-én a nemzetközi űrállomásról igen érdekes felvétel készült több száz(?), alakzatban repülő azonosítatlan objektumról.
Az objektumok 25 másodperctől kezdve jelennek meg a videón. Először egy kettő, aztán egy flottányi.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol