.

Megmagyarázatlan balesetMintha szellemautóval ütközött volna, levegőbe emelkedett a kocsi hátulja


Minszkben történt nemrég egy igen különös autóbaleset, az erről készült videót többször is érdemes végignézni.

A fedélzeti kamerák elterjedésének köszönhetően ma már szinte nincs olyan balesettípus, amelyről ne lenne videó a neten. Ezek 99 százalékánál szinte azonnal meg lehet mondani, ki is volt a hibás az adott balesetnél vagy, hogy mi is történt pontosan. A maradék 1 százaléknál viszont érdemes sokszor visszanézni az esetet.

Ilyen volt az a baleset is, amiről nemrég készült felvétel a fehéroroszországi Minszkben. (A videó időbélyegzője nem a valós dátumot és időt mutatja.) A felvételen elsőre semmi különös nincs, a forgalom halad szépen úgy, ahogy haladnia kell. Az egyik pillanatban aztán az út jobb oldalán haladó fehér autó minden előjel nélkül a levegőbe emelkedik, majd visszazuhan a földre.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/2YPeDgiHmGY" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Az eset kapcsán az embernek rögtön az ugrik be, hogy biztosan nekihajtott egy másik kocsi, csakhogy nem ez történt. Sokadjára megnézve a felvételt jól látni, hogy egy hosszú kábel húzódik keresztbe az úton, valószínűleg egy leszakadt villanyvezeték. A kocsik többsége át tudott rajta hajtani, a fehér autónak azoban nem volt ilyen szerencséje. De legalább megsérülni nem sérült meg senki.

hvg

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol