.

Megmagyarázatlan ano­má­li­ára buk­kan­tak a Nap kö­ze­lé­ben!Ál­lí­tó­lag már több szer­ve­zet is meg­ke­reste a NASA-t, hogy ma­gya­rázza már meg azo­kat a SOHO napfi­gyelő mű­hold által ké­szí­tett fo­tó­kat, ame­lye­ken egy ha­tal­mas fe­kete koc­ká­val ta­kar­tak ki va­la­mit.

 
A Solar Heliospheric Observatory (SOHO) műhold 2016. május 2-i képein is felbukkant az a rejtélyes "űrkocka", amely már évek óta visszatérő szereplője a földönkívüliekkel és az  összeesküvés-elméletekkel foglalkozó internetes oldalaknak.
 
 
Mivel elfogadható hivatalos magyarázat eddig nem született, mindenki különféle elméletekkel állt elő. A hivatalos szakértők szerint csak egyszerű adatátviteli képhibáról van szó, de ezt senki sem hiszi el.
Sokak szerint jól látszik, hogy a kocka szándékosan fed el valami nem oda illő dolgot.

Mások azonban elfogadják amit látnak, és  valóságosnak vélik vélik a fekete kockát. A napokban azonban kiszivárgott egy állítólagos NASA-felvétel, amely lerántja a leplet a különös anomáliáról. Ez viszont annyira meglepő, hogy még az ufológusok is csodálkoznak

<iframe width="620" height="379" src="https://www.youtube.com/embed/PyHzv-QpRls" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A felvételen egy hatalmas, bolygó méretű, furcsa alakú objektum látható Napunk közelében, amint magába szívja a kilövellő forró anyagot és gázokat.

Tisztán látszik egy földönkívüli anyahajó tankolás közben!

Az ufóvadászok ezt már többször is megszellőztették, illetve hasonló, de nem ennyire egyértelmű felvételek is előkerültek már a Nap közelében felbukkanó hatalmas anomáliákról. 

Természetesen a felvétel valódisága megkérdőjelezhető, mert nem a NASA által hivatalosan közzétett videóról van szó!  Hasonló videókat természetesen hamisítani is lehet, de felmerül a kérdés, hogy érdek nélkül ilyesmit miért tennének? Szenzációhajhászás?  Vagy mégiscsak van odakint valami olyasmi, amiről jobb, ha nem tudunk?

Talán ha a NASA nem takarná ki a közreadott képein ezt a részletet, elejét lehetne venni a találgatásoknak
 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china