.

Megmagyarázatlan ano­má­li­ára buk­kan­tak a Nap kö­ze­lé­ben!Ál­lí­tó­lag már több szer­ve­zet is meg­ke­reste a NASA-t, hogy ma­gya­rázza már meg azo­kat a SOHO napfi­gyelő mű­hold által ké­szí­tett fo­tó­kat, ame­lye­ken egy ha­tal­mas fe­kete koc­ká­val ta­kar­tak ki va­la­mit.

 
A Solar Heliospheric Observatory (SOHO) műhold 2016. május 2-i képein is felbukkant az a rejtélyes "űrkocka", amely már évek óta visszatérő szereplője a földönkívüliekkel és az  összeesküvés-elméletekkel foglalkozó internetes oldalaknak.
 
 
Mivel elfogadható hivatalos magyarázat eddig nem született, mindenki különféle elméletekkel állt elő. A hivatalos szakértők szerint csak egyszerű adatátviteli képhibáról van szó, de ezt senki sem hiszi el.
Sokak szerint jól látszik, hogy a kocka szándékosan fed el valami nem oda illő dolgot.

Mások azonban elfogadják amit látnak, és  valóságosnak vélik vélik a fekete kockát. A napokban azonban kiszivárgott egy állítólagos NASA-felvétel, amely lerántja a leplet a különös anomáliáról. Ez viszont annyira meglepő, hogy még az ufológusok is csodálkoznak

<iframe width="620" height="379" src="https://www.youtube.com/embed/PyHzv-QpRls" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A felvételen egy hatalmas, bolygó méretű, furcsa alakú objektum látható Napunk közelében, amint magába szívja a kilövellő forró anyagot és gázokat.

Tisztán látszik egy földönkívüli anyahajó tankolás közben!

Az ufóvadászok ezt már többször is megszellőztették, illetve hasonló, de nem ennyire egyértelmű felvételek is előkerültek már a Nap közelében felbukkanó hatalmas anomáliákról. 

Természetesen a felvétel valódisága megkérdőjelezhető, mert nem a NASA által hivatalosan közzétett videóról van szó!  Hasonló videókat természetesen hamisítani is lehet, de felmerül a kérdés, hogy érdek nélkül ilyesmit miért tennének? Szenzációhajhászás?  Vagy mégiscsak van odakint valami olyasmi, amiről jobb, ha nem tudunk?

Talán ha a NASA nem takarná ki a közreadott képein ezt a részletet, elejét lehetne venni a találgatásoknak
 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol