.

Meglepődtek a rend­őrök a he­li­kop­ter hő­ka­me­rá­ján lát­ottaktólA rend­őr­ség légi egy­sége nem arról híres, hogy bár­min meg­le­pőd­nek. Sok bi­zarr dol­got lát­tak már, de amit a na­pok­ban a gépük hő­ka­me­rá­já­val ész­lel­tek, azon még ők is el­cso­dál­koz­tak.

 
Az angliai St. Athan városa felett járőrözött a helyi rendőrség helikoptere. Már csak megszokásból is bekapcsolták a hőkamerájukat, azzal pásztázták éjszaka a környéket, hátha ráakadnak valakire, aki éppen tilosban jár.

Amikor felbukkant valami a kamera képernyőjén, azt hitték, végre találtak valamit. Csakhogy a jelet nem a földön fogták be, hanem a levegőben. 

 

Azonban a repülőp tárgy nem hasonlított semmiféle ismert légi járműhöz... Ráadásul szabad szemmel nem is lehetett látni, csak a hőkamera mutatta.

 
 

<iframe src='//players.brightcove.net/4221396001/01290246-6c16-450a-ad09-2864a9e68d98_default/index.html?videoId=5141163718001' allowfullscreen frameborder=0 width='640px' height='360px'></iframe>

A város mellett található a Királyi Légierő egyik reptere is, így többen arra gyanakodtak a közösségi oldalon, ahol megosztották a felvételt, hogy talán onnan szállt fel a különös tárgy.

Néhány teória szerint St Athan katonai reptere lehet a brit 51-es körzet, ahol az Egyesül Államok titkos katonai támaszpontjához hasonlóan földönkívüli járműveket tárolnak és tesztelnek... Szakértők szerint a felvételen egy álcázott földönkívüli jármű látható. Ezt az álcázó technológiát a világ számos pontján megfigyelték már.

 

Napjainkban az ufóvadászok közt egyre népszerűbbek a különféle szűrőkkel ellátott kamerák, mivel ők már rájöttek, hogy sokkal több különös repülő tárgy nyüzsög az égbolton, mint amennyit szabad szemmel észlelhetnének...

 
 

A mostani észlelés különlegessége, hogy ugyanezt az ufót később, 100 km-el odébb, egy másik város, New Abbot felett látták elsuhanni. Ott szintén felvételek készültek róla. Viszont már szabad szemmel is látni lehetett...

 
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china