.

Már sofőr sem kell a TesláhozValódi mérföldkő a Tesla életében, hogy Elon Musk a napokban bejelentette: készen van a technológia, amivel 100 százalékban önvezetők lesznek a Teslák. A gép az eddigieknél 40-szer erősebb processzort – és persze számos érzékelőt – kapott, így nem csoda, hogy sikerült nyugdíjazni a robotpilótát.

A bejelentésre az egész világ felkapta a fejét, Elon Musk pedig nem az az ember, aki csak úgy bizonyíték nélkül beszélne a levegőbe. Éppen ezért készítettek egy videót is arról, hogyan működik az önvezető Tesla.

A gép először is kiáll a garázsból, majd felveszi a sofőrt. Ő azonban már csak nevében sofőr: azért kell a volán mögött ülnie, mert a törvények értelmében egyébként nem mehetne ki a közútra olyan autó, amiben nincs sofőr. Az autó ezek után végigmegy jó néhány kereszteződésen, bekapcsolódik a forgalomba majd végül a célállomásnál kiteszi a sofőrt, hogy utána elindulhasson parkolóhelyet keresni.

 

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/188105076" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>


A terevek szerint az új technológiát minden új Teslába – legyen az Model S, X vagy 3 – beszerelik, amivel átlagosan 8 ezer dollárral drágulnak majd az autók. A videót elnézve viszont abszolút megéri.

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china