.

Már megint nem stimmel valami a történelemmelMostanában az alternatív hírcsatornákon sok szó esik arról, hogy az emberiség tudományos körökben kialakított története erősen sántikál, vagy talán már el is bukott.


Ezt a merész kijelentést azokra az utóbbi 50-100 évben előkerült leletekre alapozzák, amik nem férnek bele a tudomány szépen kidolgozott emberiség történetébe. Ne szólj szám, nem fáj fejem alapigazságot követve, ezekről a leletekről a mérvadó szakemberek, geológusok, régészek, történészek nem nyilatkoznak,  nem lkockáztatják karrierjüket a fejlődéstörténet dogmává merevedett teóriájának megkérdőjelezésével.
 
Közép-Amerikában, igen érdekes leleteket találtak, amik fejvakarásra késztetik a tudományos világotot. Az egyik közüluk ez a különös inka dísz, ami kisértetiesen hasonlít egy repülőgépre.
 

 
Azonban hiába hasonlít ez a tárgy egy repülőgépre, a régészek valamilyen mítikus madárnak, bogarat ábrázoló medálnak gondolták. Arra nem is mertek gondolni, hogy 1500-2000 évvel ezelőtt egy repüjő szerkezetet mintázhattak meg hiszen abban az időben az emberiség leginkább egymás öldöklésével volt elfoglalva, nem pedig repülőgépek tervezésével. Ezért aztán maradtak a madár és bogár elnevezésben..

Azonban ennél gazdagabb fantáziája volt két német kutatónak, akik szerint ez a tárgy az aminek látszik: egy repülőgép.  Algund Eeboom és Peter Belting, teóriájuk bizonyításaképpen 1996-ban nagyobb méretben megépítették, motort szereltek rá,. és láss csodát a szerkezet repült. A tesztrepülések alatt nem csak manőverezni tudtak vele hanem még kikapcsolt motorral is irányítható maradt.


Ezek után jönnek a megválaszolatlan kérdések.

Honnan lesték le az inka művészek ezt a formát. Mi adta az indítékot, hogy ezt az ékszerként kényelmetlenül hordható tárgyat aranyból készítsék el.

Furcsa, ezen tárgyak funjcióját taglaló "tudományos" feltevések hiánya, mivel a világ más táján talált törött tányérdarabhoz is egész legendákat fűznek a régészek.. Mikor készült, ki ehetett belőle, milyen ünnepeken használták és még számtalan egyéb feltevés.
Azonban ennél a leletnél ezek a feltvések hiányoznak.. Ráadásul bebizonyosodott, hogy nem egy külünc, ókori absztrak művész egyszeri elszabadult fantáziájáról van szó, mert sok hasonló témájú lelet került elő. Az alábbi kép csak néhány darabot mutat az eddig megtalált több, mint százból.


Vlószínüleg nem egy éjszakai álom tette az inkákat aerodinamikai szakemberekké, hogy repülni képes szerkezetek kicsinyített másait alkossák meg.

Az akadémikus tudomány által nem támogatott feltevés szerint az inkák olyan földönkívüli kultúrával és technikával találkoztak amiknek  képviselőit isteneknek tartották. Tiszteletükre és közlekedési eszközükre emlékezve alkották meg a miniatűr arany modelleket.
Számos dél-amerikai legenda szól égből jött istenekről akik mezőgazdaságra, építészetre, még sok minden másra tanították az embereket
Egyiptomban, a fáraók korabeli Szakkarában, egy sír feltáráskor szintén találtak egy madárnak titulált tárgyat, aminek jelenkori modellje szintén képes volt repülni.


Természetesen a tudományos világ nem veszi komolyan az indiai Védák leírásait sem, szép mondáknak tartja bennük a repülő vimanákról szóló részeket.
Az is érdekes, hogy egy egyszerű afrikai törzs, a dogonok, hamarabb tudták, hogy a Szíriusz kettős csillag mint a modern csillagászok.Valahogy az is tudomásukra jutott, hogy a két csillag 50 évente kerüli meg egymást. Ünnepeik egy része is ehhez az eseményhez kotődik. Érdekes, hogy mondáikban ott vannak az égből jött istenek. Természetesen ez sem, meg feljebb felsoroltak sem bizonyítanak semmiféle idegenektől származó tudást, a történettudomány szerint.

Az, hogy idegenek jártak a Földön és beavatkoztak az emberiség életébe, a mai hivatalos álláspont szerint  teljesen tudománytalan feltevés. Ilyesmit csak az "összeesküvés elmélet hívők" terjesztenek, akikről tudjuk, hogy akkor sem kell komolyan venni amit mondanak, amikor igazuk van.

P.R.
 
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol