.

Mallorcához közel gyulladt ki a spanyol komphajó
Spanyolországban egy hónapon belül két hajó vált a tűz martalékává. Az egyik még március közepén a Kanári szigeteken, a másik ma (04.28) délután nem sokkal Mallorca elhagyása után.

 

A hatóságok tájékoztatása szerint a Sorrento nevű hajó Palma kikötőjéből tartott Valencia felé, mikor tűz ütött ki a fedélzeten. Az utasok és a személyzet tagjai a mentőcsónakok segítségével még időben el tudták hagyni a kompot, amelyet sűrű, sötét füst borított be.
Képtalálat a következőre: „Sorrento mallorca incendio”A leadott vészjelzésre két, a közelben haladó utasszállító hajó is a bajbajutottak segítségére sietett, az embereket felvették a csónakokból és visszavitték őket Palma kikötőjébe a tengeri mentőegységek közreműködésével.

Itt még csak a füst szivárog a garázstérből

Egy 28 éves olasz férfi enyhe füstmérgezést szenvedett, őt helikopterrel kórházba szállították, de rajta kívül senkinek nem esett baja.
Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet, amely a hajó belsejében, a fedett garázs területén keletkezett. Mivel a lángokat nem sikerült megfékezni, fennáll a veszélye, hogy a komp elsüllyed.

A hajótársaság internetes oldalának adatai szerint a Sorrento nevű komp 954 utas és 150 gépjármű szállítására alkalmas. Azt még nem közölték, hogy hány autó volt a garázstérben.


A hajó útja a tűz előtt
Forrás: MTI

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china