.

Malaga fényei time-lapse technikávalJuan Carlos Cortina, sevillai születésű fotós, nagy tapasztalattal rendelkezik time-lapse világában.Ezúttal Malagát fotózta és több, mint 6000 képből állította össze a "Malaga fényei" című filmet.

 

time-lapse egy fotózási technika, amikor a hosszú idő alatt felvett képeket rövid időn belül lejátsszák.


Széles körben elismerést arató filmjeit a Kanári-szigeteken, a Kantábriai-tengeren vagy Madridban készítette, amik megalapozták hírnevét. A jelenleg Madridban élő művész gyermekkorát Malagában töltötte és úgy érezte tartozik a városnak egy alkotással. Tavaly decemberben három napot töltött Malagában és csak fényképezett, fényképezett.

A  Soho Boutique La Equitativa szálloda tizenegyedik emeletén vett ki szobát, ahonnan csodás kilátás nyílt a városra. Innen sok képet készített, amit ebben a kisfilmben is felhasznált. - írja a Diariosur
 

A fotós a szálló erkélyén az onnan látható panorámával

 "Munkám eredménye nem más, mint valós időben nem érzékelhető valóság" - mondja Juan Carlos Cortina, aki több mint 10 éve szakosodott erre a time-lapse technikára. „Munkám a gyönyörű városunk előtti tisztelgés” – fejezi be a film bemutatását.

<iframe width="720" height="406" src="https://www.youtube.com/embed/Wn20LXi1rsw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol