.

Magyar szabaduló szoba MalagánBékéscsaba, Budakeszi, Malaga
Három különböző város, amit egy jobb életre vágyó magyar házaspár életútja köt ossze.Malagai kikötő fényei
 
Zoltán és felesége Szilvia úgy érezte Békéscsaba számukra nem bővelkedik lehetőségekben, ezért, Budapestre, pontosabban Budakeszire költöztek, ahol az egészségügyben tudtak elhelyezkedni. Magyarországon az egészségügyi dolgozók bére igencsak gyengécske, ráadásul adminisztratív és egyéb nehézségek is gátolták Zoltán frissen beindított masszőri vállalkozását. Úgy érezték, a lakhely váltás nem tette könnyebbé és boldogabbá életüket, további lehetőségek után néztek.
 
A lucskos őszi napokat, a hideg, kopár teleket egyikük sem szerette, így amikor egy ismerősükön keresztül felmerült egy spanyolországi, pontosabban malagai élet lehetősége, habozás nélkül belevágtak az ismeretlenbe.
 
Magyarországon mindenüket eladták és 2010 nyarán új életet kezdtek Malagán.  Az élet itt sem habos torta, nehézségek itt is bőven akadtak. Az első probléma a megfelelő szintű nyelvtudás hiánya volt. Ezen az évek változtattak, Szilvia már igen jól beszél spanyolul, és Zoltán is elboldogul ezen a nyelven.
 
Az első időkben több mindennel próbálkoztak, amikor egyik barátjuk olyan logikai játékról beszélt, ami megragadta képzeletüket.  Utána jártak, bele ásták magukat a témába és úgy érezték  ez  a nekik való vállalkozás. Itt kifejthetik kreativitásukat, miközben olyan munkát végeznek amit szeretnek.
 
A nagy reményeket adó ötlet neve: SZABADULÓ SZOBA
 

Szilvia és Zoltán
 
A játék már több országban ismert és arról szól, hogy néhány ember bevonul egy szobába, ahol az egymásra épülő rejtvények végül megadják az ajtónyitás kódját.


A szabaduláshoz vezető rejtvények
 
Vállalkozásukat siker koronázza, mert egyre többen keresik fel szobájukat, sőt az igényeket tapasztalva újabb szoba nyitásán gondolkodnak.
 
Zoltán és Szilvia Malagán találta meg azt, amit Magyarországon hiába kerestek. Kedvüknek megfelelő munkát, kellemes időjárást, és egy élhetőbb életet.
 
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol