.

Magamra maradtam, a konyhában isNem túl rég állt be életemben ez a változás, de épp elegendő idő ahhoz, hogy rájöjjek, vissza kell térnem a való világba így ennek első lépéseként megkerestem nálunk hol van a konyha. Főzni fogok! gondoltam. A terv meg is volt. Karfiolt lengyelesen.Karfiolom van, vettem, van prézlim is, vizem, sóm, mi kell még? Mindenem van
 
Neki is láttam az ütközetnek, mikor belém villant a felismerés, ho ho, nem úgy van az és a tejföl kis pajtás? Hát igen, az kimaradt a sorból, így a dolog halasztódott egész máig. Ismét nekiveselkedtem , tejfölöstül. A víz már megvolt , főtt, zamek bele a karfiolt és mit ad Isten főtt!
 
A kotta itt azt jelzi, hogy vajon pirítani kell a zsemlemorzsát, itt jut eszembe, hogy miért vajon? Most pirítani kell vagy sem? Láttam bökte a szememet a különbség már tiszta schmidt palika lettem!
 
Szóval ,akkor a zsemlemorzsát hirtelen felfedeztem, rá a tűzre! 
 
Picit később furcsa illat terjengett a konyhában, minek van ilyen kókusz illata? Nézem a zsemlemorzsa zacskóját, hát nem az van rajta, hogy koko? Ez igazság? Ilyet még maga Orbán Viktor se tudna kitalálni a szenvedtetésemre! Itt állok talpig éhesen és zsemlemorzsa meg sehol? Na velem nem csesznek ki. Úgy is jó lesz, gondoltam, a Kinaiaknak miért szabad? Édes savanyú, stb. akkor majd én ezt most kitalálom. Kelvirág kókuszosan.
 
Tényleg miért Lengyelesen? Mitől válik ez Lengyelessé? Ők fedezték fel a zsemlemorzsát? Vagy a főtt karfiolt? Egyáltalán mit tudok én a Lengyelekről? Gomulka, meg a tavak, a Kés a vízben helyszine, Kasprovi. De hát ezekből nem indokolt a karfiol lengyelessé válása! Na de most majd megtanulja a világ, hogy milyen a kókuszos karfiol!!

Szóval még a gyomormosás csak most jön. A mentőkért már beszóltak, majd ha túl leszek rajta ismét jelentkezem!
 
Még valamit, ha valakit érdekel a recept, akkor jelentkezzen az orvosánál! Ugyan a sárga házat Hűvösvölgyben már bezárták, de jó pénzért vannak magán orvosok is.
Olcsóbb a kocsma!

Gábor

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china