.

Magad uram, ha szolgád nincs

Egy utas javított meg egy repülőgépet Alicantéban felszállás előtt.


David Aron Gudnason gyorsan haza akart érni Izlandra, úgyhogy inkább nem várta meg, míg a reptéri szerelők nekilátnak a hibás szelepnek a Boeing 737-esen.

A reykjavíki családapa feleségével és két kislányával vakációzott Spanyolországban, de a hazaút nem indult zökkenőmentesen: az alicantei repülőtéren rostokoltak. A járatuk, a Primera Air dán légitársaság Boeing 737-ese ugyanis egy műszaki meghibásodás miatt nem szállhatott fel. Az utasokkal azt is közölte a hangosbemondó, hogy momentán minden szerelő foglalt, úgyhogy sokat kell várniuk. A startot áttették a következő napra.

David Aron GudnasonGudnason azonban nem óhajtott ennyit várni. Mint a Visir című izlandi újság megírta, bejelentkezett a légitársaságnál, és felajánlotta, hogy megcsinálja a munkát. A férfi ugyanis „szintén zenész”, vagyis repülőgép-szerelő. Nosza, összekapcsolták a Primera Air főtechnikusával, és megbeszélték a műszaki problémát, majd odaengedték a géphez, és kijavította az úgynevezett indítószelepet. Harminc percen belül végzett vele: mint mondta, az ilyesmit elég egyszerű megcsinálni.

Miután a pilóták letesztelték a földön a gépet, mindössze egy óra késéssel felemelkedett. Az utastársak tapssal köszönték meg Gudnasonnak

BorsOnline

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china