.

Louis Jordan az életét kapta ajándékba Húsvétra 


66 vízen töltött nap után, reménytelen helyzetből mentették ki Észak-Karolinától 200 mérföldnyire a Cendes-óceánból Louis Jordan kalandvágyó vitorlázót.


Luis Jordan Angel nevű hajóján

Luiz megunta a partmenti hajókázást, és a családi vitorlással januárban nekivágott a Csendes-óceán nyílt vízeinek.  Január 29-én még rádión beszélt szüleivel, de innen kezdve nem adott életjelt magáról.
Szülei jelentették eltűnését a parti őrségnek, akik február 10-én hagytak fel keresésével. Luiznak nem volt tapasztalata nyílt tengeri hajózásban, nem adott le a kikötő irodájában útvonaltervet, így nem is tudták merre keressék.
Szülei végigjárták a partot, nem kötött-e ki valahol, amiről a hatóságokat nem értesítették, de fiukat nem találták. Csak reménykedni tudtak, hogy életben van.
Reményük valóra vált, mert 66 nap után, a Húsvétot megelőző nagyhét csütörtökjén (április 3-án), egy német kereskedelmi hajóról megpillantották a felborult vitorlást melynek a vízből kiálló részén üldögélt Louis. A fedélzetre vették és értesítették a parti mentőszolgálatot, akik Jayhawk helikopterrel a norfolki  Sentara Kórházba szállították

Elmondása szerint sok megpróbáltatáson ment keresztül. Elromlott a navigációs rendszer, a rádió, fogalma sem volt merre jár, viharba került eltört az árbóc és felborult a hajó. Szívósságának és életerejének köszönhetően maradt életben. Esővizet ivott, kézzel fogott nyers halat evett megtalálása előtti utolsó napokban.
 
Apjától bocsánatot kért a hajó elvesztéséért, mert tudja ez nagy anyagi veszteség a családnak. Szülei szerint a legfontosabb, hogy életben van és ez minden veszteséget kárpótól.  Luiz Jordan pedig elmondhatja, új életet kapott a mindenhatótól. Neki ez volt a Húsvéti ajándék.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china