.

Londonban nyílt meg az első SEAT Store.A SEAT a londoni Lakeside bevásárló központban megnyitotta első innovatív koncepción alapuló boltját a SEAT Store-t,


Ezen új projekt a márka globális stratégiájának része, amely azt célozza, hogy a vásárlóknak jobb kapcsolata alakuljon ki a céggel, és megkönnyítsék mindennapjaikat. A SEAT bolttal és a nemrégiben megnyitott SEAT Live Store-ral, a márka első virtuális bemutatótermével, a cég alkalmazkodik az új fogyasztói trendekhez és vásárlói szokásokhoz.

Az új SEAT bolt, amelyet a Group 1 Automotive 1 brit kereskedőházzal indítottak útra, 150 négyzetméteren három modellt mutat be: a Mii-t, az Ibizát és a Leont, a SEAT Ateca rövidesen ugyancsak elérhető lesz, miután a közeljövőben mutatják be a brit piacon. A bevásárló központba látogatók a már teljes gőzzel működő SEAT boltban digitálisan kereshetik és online konfigurálhatják az igényeiknek legjobban megfelelő modellt,

kiszámíthatják a vásárlás pénzügyi kondícióit és azonnali vagy rövid időhatárral bíró tesztvezetést is szervezhetnek. A bolt mellett van egy kültéri vezetési gyakorlópálya is, ahol  további 15 SEAT modell áll bemutatásra vagy kipróbálásra készen. A további újítások magukba foglalják a kísérő nélküli tesztvezetést és a megvásárolt gépkocsi gyors átvételét, amit a megrendelés idejétől számított 7 napon belül garantálnak. A SEAT tizenhárom, a termékekről Barcelonában komoly képzettséget szerzett szakembere áll rendelkezésre a helyszínen, hogy válaszoljon a vásárlók és a látogatók bármilyen kérdésére.

A SEAT bolt online is elérhető

A Lakeside bevásárló központban lévő SEAT bolt internetes honlappal is rendelkezik. A www.seat-store.co.uk/Lakeside honlapra látogatók személyre szabott árajánlatot kaphatnak, pénzügyi segítséget kérhetnek, lefoglalhatnak egy gépkocsit online, megszervezhetnek egy  tesztvezetést, illetve csere - és  beszámítási ajánlatot kaphatnak a jelenlegi gépkocsijukra új autó vásárlása esetére. Mindezt okos telefonjuk, tabletjük vagy a számítógépükön keresztül is elérhetik.


SEAT Ibiza
 


autoszektor

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol