.

Land Rover a XIX. század technikájávalAz 1800-as évek elején a gőzgépek megjelenésével beköszöntött az ipari forradalom. Ennek a technikának ma is meg vannak a szerelmesei, akik hobbijukként gőzgépeket fabrikálnak.


A 67 éves Frank Rothwell is fanatikusan szerette a régi gőzmozdonyok hangulatát, ezért ógy döntött, hogy autójában sem foja nélkülözni.  Megtalálta a megoldást,  Land Roverjét átalakította gőzhajtásúvá.


Egy ilyen alkotás elkészítéséhez sok idő, sok pénz, és egy jó adag fanatizmus szükséges. Rothwell négyszáz órát és több mint 24 ezer fontot (8,5 millió forintot) fordított a gőzautó elkészítésére, a miértről pedig csak annyit mondott, hogy "mindenkinek kell egy hobbi".
 

<iframe width="720" height="406" src="https://www.youtube.com/embed/ukTjY9qj0Wo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

A tulajdonosa ettől függetlenül nem csak szórakozásból használja a járgányt, ugyanis minden nap 24 km/h sebességgel ezzel pöfög be az oldhami házából a Manchesterben található munkahelyére.
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol