.

Különös jelenségek a piramisbanOrosz tudósok piramisokat építettek, majd tanulmányozták őket

Tudtad, hogy Szudánban számos piramis van, még több, mint Egyiptomban? Dél-Amerikában azonban annyi piramis található, mint a világ összes többi piramisa együttvéve. Valami oknál fogva az ókori emberek több ezer piramist építettek szerte a világon, de a kutatók még ma sem tudják egyértelműen, mi lehetett létrehozásuk valós oka. .

Számtalan teória keletkezett az építés okairól, de úgy néz ki, hogy a legrégebbi piramisok nem halotti emlékműnek épűltek.


Alexander Golod, egykori ukrán vállakozó, az orosz kormány támogatásával egy 44 méter magas piramist hozott létre amely az oldalak szélességének és magasságénak arányaiben tér el az ismert egyiptomi piramisok formájátó. Építése 1999-ben fejeződött be. a Moszkva –Riga autóút 38. kilométerénél. Valóságos zarándokhely lett, amelyet a Moszkva-környéket bejáró turisták szívesen keresnek fel.
A piramis súlya mintegy 55 tonna, külső borítása üvegszálas lemezekből készült. A szerkezet felépítése több mint 1 millió dollárba került.
 

A piramisok valószínűleg a megalitikus struktúrák legismertebb építményei, de igazi céljuk, eddig megfejthetetlen rejtély maradt. A közelmúltban felfedeztek néhány érdekes dologot, ami tovább növeli a piramisok rejtélyét.

Többek közt:
A piramisban a vér fehérvérsejt száma növekszik (javul az immunrendszer hatékonységa)
A piramisban 1-5 napig tárolt magok jelenős terméshozam emelkedést mutattak
A piramis belsejében lévő víz mínusz 40 Celsius fokig folyékony marad, de azonnal megfagy, ha bármilyen lökés vagy ütődés éri.


<iframe title="indavideo video player" allowfullscreen scrolling="no" class="indavideo-player"  id="player-975107891d" type="text/html" width="640" height="512" src="//embed.indavideo.hu/player/video/975107891d" frameborder="0"></iframe>
 

A piramisok különleges tulajdonságainak tanulmányozása nem fejeződött be. Nem tudni, a korai ókorban mit ismertek a piramisok különleges tulajdoságaiból, hogyan alakult ki az ismert forma. Egyenlőre annyi biztos hogy a korai piramisok elsődleges célja nem a halottak végső elhelyezése volt.

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol