.

Koronavírus: mi lesz a következő lépés?



A koronavírus következő hullámának bejelentése, az összes ezzel járó korlátozások bevezetésével, a levegőben lóg.


Az az elmúlt időszak sokszor egymásnak ellentmondó intézkedései elégedetlenséget és értetlenséget váltott ki az emberekből. A személyes szabadság ilyen mérvű korlátozása már-már háborús helyzetet idézett.
Ugyanakkor egyre több orvos, egészségügyi szakember és a világban nyitott szemmel járó ember érzi úgy, hogy itt valami nagyon nagy átverés van. A járványból nem érez semmit, a kórházakban a koronavírussal fertőzötteknek fenntartott helyek konganak az ürességtől, az éves halálozási ráta időben arányos része nem haladja meg az egyéb évekre jellemző halálozást.

Azt, hogy most egy világméretű "halálos" járvány van, onnan lehet tudni, hogy a média ezt sulykolja. Az utcán mindenki maszkot hord, igaz ezt nem saját elhatározásából teszi, hanem elrendelték. Még azokban a régiókban is hordani kell, ahol egy ferőzöttet sem találtak. Aki nem hordja, azt büntetik. (Legalábbis Spanyolországban)
 

Ebben a negyvenhatmilliós országban minden nap közlik, hogy 10-20 ne adj isten talán még több is ember fertőződött meg ezzel a vírussal,
Arról, hogy ilyen „halálos” veszélyben élünk onnan tudunk, hogy a média minden nap tájékoztat bennünket. Nincs újság, nincs nap koronavírusos hírek nélkül.   Az, hogy minket eddig elkerült ez a veszélyes kór, természetesen csak a bevezetett szigorú korlátozásoknak köszönhető. (mondják nekünk)

Úgy tűnik most már az emberek a sok riogatás ellenére sem hajlandók félni (tisztelet a kivételnek) A félelem fenntartására újabb indokokokra van szükség

Ma már mindenhol hallani a koronavírus második hullámáról, ami bármikor bekövetkezhet. Hogy ez mikor történik, azt az országok vezetői döntik el. Aztán ha mindez nem elég a média elkezdett egy újabb még veszélyesebb kórral riogatni.
 

A hvg. hu cikke szó szerint:
Kazahsztánban egy eddig ismeretlen, tüdőgyulladást okozó betegség jelent meg – írja Kína figyelmeztetése alapján a CNN.  A kazahsztáni egészségügyi minisztérium vizsgálódik, de eddig nem tudták meghatározni a kór eredetét és jellemzőit.
A kórt a koronavírusnál is veszélyesebbnek tartják

 

Tehát van még muníció bőven az emberek megfélelmlítésére, csak azt lenne jó tudni, mire megy ki ez a felfújt vírusosdi. Miért kell az embereket állandó félelemben tartani?

 
Természetesen az a rossz, aki rosszra gondol, hiszen tudjuk, hogy minden hatalomban lévő poitikust a jószándék vezérel. De azt is tudjuk, hogy a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart



Vár a Costa del Sol