.

A koronavírus járványnak 98%-os a túlélési rátája, de az eredete még mindig homályosSzerencsére annyira nem halálos, mint ahogy a média hirdeti.
A halálosnak mondott koronavírus fertőzésből a fertőzöttek 98 százaléka kigyógyul 


Halálos vírus az, amelytől megfertőződve a fertőzött nagy valószínűséggel meghal.
A koronavírus a kezdetektől fogva más, mint az eddig ismert halálos járványok. A már másfél éve vezetett statisztikák szerint 2%-os halálozással jár. Ezt a 2%-ot is fenntartásokkal kell kezelni, mert mindenkit, akinél halála előtt koronavírusra is jellemző tüneteket (láz, száraz köhögés, indokolatlan fárdékonyság, stb.) észleltek, minden egyéb vizsgálat nélkül Covid halottnak tekintettek és tekintenek. Az utóbbi hónapaokban néhány esetben lehetővé tették az elhunytak boncolását, de ezek eredménye nem került nyilvánosság elé.

A médiában továbbra is tombol a pandémia, egymás után jönnek az újabb hullámok. A legújabb az USA-ban felbukkanó kevésbé súlyos tünetekkel járó Lambda-változat, ami ellen  csak az oltás véd.(mondják)  Az oltások felvételét egészségi állapottól függetlenül mindenkinek ajánlják.  Az indok: egy átoltott társadalomban kevésbé terjed a fertőzés. Ez nagyon jól hangzó érv, csak éppen a társadalom egészséges rétegét hozza hátrányos helyzetbe. Az oltások felvételének kikényszerítése az egészséges,  de oltatlan emberek életét nehezitik.   
Magyarországon a "védettségi" igazolás nem a védettséget igazolja, hanem az oltás felvételét. A beoltott személy  az oltás ellenére is lehet fertőzött vírushordozó, de ez már nem számít, számára megszűntek az oltatlanokat sújtó korlátozások. Tehát nem az egészség igazolása, hanem az oltás felvételének igazolása a fontos. Oltakozzunk, hogy legyen róla igazolásunk.
 

Érdekes tények a vírus előzményeiről

2014-2017 közt Vuhanban amerikai tudományos munkatársak is dolgoztak.  A kutatás alapvető cálja, hogy a már megismert  állatról embere terjedni képes vírust hogyan lehet emberről emberre  terjedőre módosítani.

A kutatás finanszírozására Peter Daszak, Amerikában élő, brit állampolgárságú, de lengyel származású virológus, egy alapítványon keresztűl 100 millió dolláros nagyságrendben juttatott pénzt a vuhani labornak  

Peter Daszak Kép forrása: Wikipedia (balra)

Amikor felmerült a virus mesterséges eredetének lehetősége, a WHO Peter Daszak vezetésével (igen azzal a Peter Daszakkal aki a kutatásokat szorgalmazta) kétszer is Vuhanba küldött, szakértőket, annak megállapítására, hogy a vírus természetes, vagy emberi beavatkozás következtében jött létre. A  vizsgálat eredményének kitalálásához nem kell nagy jóstehetség. 

Nem találtak az eredeti vírus módosítására utaló nyomokat

A kutatásokat általában valamilyen cél motiválja. Ennek az emberről emberre terjedő vírusnak kutatása többnek tűnik, mint egyszerű kíváncsíság. Vajon mi indokolta ezt a költséges kutatást, amit azért végeztek Kínában, mert az amerikai törvények az USA-ban tiltják.


A témáról részletesebben Bogár László közgazdász, politikus, volt országgyűlési képviselő, egyetemi oktató beszél a mediaforras.com weboldalon  

 

Mindent összevetve:  gyanús az eredet, furcsa ez hatalmas veszteségeket okozó víruskezelési kampány, ahol a lezárások több problémát okoznak, mint maga a vírus.

Innen kezdve mindenki azt gondol amit akar. MInden további eszmefuttatás kimeríti az összesküvés elmélet fogalmát.


P.R.

 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol