.

A koronavírus járvány jó híreiMagyarországon is vanak akik másként látják a koronavírus járványt. 


Főként  orvosokból álló  álló csport hozta létre a Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért  elnevezésű  web oldalt.  Ebben  nem a fősodratú média pánikkeltő híreit erősítik, hanem inkább bemutatják a járvány valódi veszélyességét amik talán oszlatják a félelemet  ebben a mesterégesen gerjesztett pánik hangulatban. 
Az embereknek nem arra van szükségük, hogy álandó félelemben tartsák őket, de ebben a járványban mégis ez történik. A fenti web oldal például igy ellensúlyozta a fertőzések alakulásáról szóló híreket:

2021.01.25-én  Magyarországon  9 421 920 ember nem lett COVID 19 beteg


A továbbiakban még hozzáteszi:

"Magyarországon a mai napon 7.631.755 ember nem is lenne képes megbetegedni, mivel már rendelkezik T sejtes immunitással a kórokozó ellen a Thübingeni tanulmány értelmében. Így a maradék mindösszesen 2 137 770 fő csupán 1%-át, vagyis 21.377 személyt veszélyeztetheti a COVID 19 betegség súlyos lefutása.

Magyarországon a mai napig 10 hónap leforgása alatt, kevesebb mint 400 halottról állítja Dr.Müller Cecília egy a tömeges tesztelésre teljesen alkalmatlan PCR módszer alkalmazása után, hogy nagy eséllyel a COVID 19 betegség áldozata volt. Ez megfelel a magyar lakosság 0,004 %-ának"

Ezek számok arra jók, hogy bemutassák hogyan lehet ugyanazon statisztikai adatokból kiindúlva  egészen más hangulatot adni a járványról szóló információknak. 

 

Néhányan a kilenc millióból
 

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol