.

Koronavírus: amit nem mond el a média Ezen statisztikák számai nem kerülnek címoldalakra

 
A rádió, Tv minden nap fő helyen közli a koronavírussal kapcsolatos híreket. Mást se lehet hallani, csak azt, hogy ennyi meg annyi új fertőzött van, mennyien kerültek kórházba, hányan vannak lélegeztető gépen és mennyi a halottak száma.

Ezeket a híreket hallgatva nem csoda, ha az emberekben eluralkodik a vírustól való félelem. Már nem mernek egymással találkozni, szórakoztató programokon részt venni, nehogy elkapják ezt „a halálos” kórt.
Furcsa módon a pozitív hírek elsikkadnak, vagy meg sem jelennek a médiában, pedig olyanok is vannak.
.

Akkkor nézzük mennyire halálos ez a kór.


A kutatások szerint A fertőzöttek 80 százaléka, (nem elírás, 80%) tünetmentes, a maradék 20%-ról szólnak a hírek.

A világ lakossága 7 500 000 000 (7,5 milliárd) ember, amiből 120 milliónál mutattak ki a koronavírus fertőzést. Ebből a 120 millióból 2,5 millió halálát kötötték a vírushoz.
Vagyis 117,5 millió fertőzött embernél nem volt halálos ez a "halálos" járvány.
 

Persze, ha valakinek a családjában akár egy ember is meghal koronavírushoz köthetően, azt nem érdekli a statisztika.  Neki az az egy a 100%.


A média világviszonylatban 2,5 millió haláleseteről számol be, mintha a többi 7,4 milliárd Covid-19 mentes ember nem is létezne.

Mi a helyzet Magyarországon?


Magyarország lakossága 9,77 millió  (Wikipédia: 2020-as adat)
A vírus megjelenése óta Magyarországon 2 728 860 fertőzést regisztráltak, ebből 2 350 684 tünetmentes volt, a tünetekkel is rendelkező fertőzöttekből 378 176 fő meggyógyult,  Az összes fertőzöttből 18 703 (0,068%) meghalt. Tehát a járvány beindulása óta jóval 1% alatt maradt a halálozási ráta. 


A vélemény formáló média ezen adatok ellenére kongatja a vészharangot a magyar járványhelyzet miatt. Sajnos az egészségügy nincs felkészülve semmiféle járványhelyzetre, úgyhogy ha több a megbetegedés a szokásosnál az már súlyos helyzetnek minősül. (Még belegondolnii sem szabad, mi lenne ha egy 1918-ban tomboló, 50 millió halottal járó spanyolnátha szerű járvány szakadt volna a világra) A kórházak így is túlterheltek, a média minden nap újabb és újabb halálesetekről, elképesztő méretű járványról ontja a híreket.  A félelem beült a társadalomba.
 
Arról viszont nem kapunk tájékoztatást mekkora  az esélye a fertőződésnek, hogyan kezelje magát bárki, ha mégis elkapta a vírust. Arról sincsenek informéciók  átlagban mennyi idő alatt múlik el az első lázas, ágynak döntő állapot, hogyan lehet enyhíteni a tüneteket, és egyáltalán mivel tud magán segíteni. a beteg.
 
Ha az emberek látnák, hogy a vírust otthon is ki lehet kezelni, sokkal kevésbé ffélnének, ami már nagy segítség lenne az immunrendszernek. (A félelem legyengíti szervezetünk természetes védőmehanizmusát)
Sajnos vígasztaló, bíztató információk nincsenek, az összes remény a fél évig hatásos vakcínákban van. (Elég jó üzlet fél évente több milliárd vakcína eladása)
 
Amit a médiából nem fogunk megtudni, pedig a statisztikák szerint : 

Nagyobb eséllyel lehet kitölteni egy három találatos lottószelvényt, mint elkapni  a koronavírust   
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china