.

Koronavírus: amit nem mond el a médiaA hivatalos média oly mértékben sulykolja az az emberekbe a koronavírus veszélyességét, hogy azok már el sem gondolkoznak a tényleges veszélyein. 


Úgy tűnik, ki van adva a szerkesztőknek az utasítás, hogy a koronavírussal kapcsolatban pozítív híreket nem szabad közreadni. 
 
Jellemző, hogy a fertőzésen átesett gyógyultak sok milliós számáról nem esik szó vagy ha mégis, hozzáteszik, hogy ugyan meggyógyúltak, de.... Esetleg visszamaradhatnak szövődmények, vagyis féljenek a gyógyultak is.  Mindezt csupán segítő tájékoztatásként közlik..

Arról viszont hallgat a hivatalos média, amiről az interneten fellelhető alternatív híroldalak tájékoztatnak. Ott lehet megtalálni azon orvosok, virilógusok, patológusok észrevételeit, akik nem látják ilyen rémisztőnek a vírust, és nem értenek egyet a jelenlegi járványkezeléssel.  A fősodratú média egy szóval intézi el ezeket a véleményeket: "Vírustagadók"  Miután a közvéleményt tavasz óta már alaposan megdolgozták ennek a "halálos" járványnak a veszélyesslgéről, sok ember már a társadalom ellenségének tekinti a másként gondolkodókat.

Ezzel kapcsolatban "Elgondolkodtam, mi történhet velem, ha elkapom ezt a vírust"  és nem estem kétségbe

Eddig sok nagy tekintélynek örvendő orvos mondta el véleményét ezeken az altrnatív oldalakon. Európában egyedül Svédország vezetői hallgattak fő járványügyi szakértőjükre Anders Tegnellre.  Nem zárták le az országot, nem rendeltek el súlyos korlátozásokat, amivel megóvták gazdaságukat. A svéd exportorientált gazdaság az export csökkenése miatt, Európa és a világ más országaiban bevezetett járványügyi intézkedések hatását szenvedi.  
MIndeközben a fősodratú média, szinte kárörvendve közli a legkissebb negatív hírt is a svéd járvány helyzetéről. (Utólag elég ciki lenne az európai vezetőknek beismerni, hogy szigorú korlátozások nélkül is kezelhető a járvány.)

Nemrég Dr. Roger Hodkinson vezető patológus a kanadai Alberta tartomány kormánytisztviselőivel folytatott online konferenciahívás során elmondta, hogy a jelenlegi koronavírus-válság "gyanútlan emberek ellen elkövetett hatalmas félrevezetés". idézi a La tribuba baszk online újság
 

 Dr. Roger Hodkinson  Általános orvosi diplomáját az Egyesült Királyság Cambridge-i Egyetemén szerezte, ahol a Corpus Christi College tudósa volt. A British Columbia Egyetemen töltött rezidensi ideje után a Royal College okleveles általános patológusa (FRCPC) és az Amerikai Patológiai Kollégium (FCAP) munkatársa lett. 


Nagyon kemény szavakat használ a járvány kezelésével kapcsolatban. "Az irányítást az orvostudományt játszó politikusok végzik, és ez nagyon veszélyes játék". Hodkinson megjegyezte, hogy "a társadalmi távolságtartás hiábavaló, mert a koronavírus cseppfertőzéssel terjed, ami akár 30 métert is megtehet, mielőtt célba jutna. Továbbá a maszkok teljesen haszontalanok. Semmiféle bizonyíték nincs a hatékonyságukra vonatkozóan. - állítja.

Véleménye szerint ez a Covid hisztéria teljesen megalapozatlan. Ezt a járványt úgy kellene kezelni mint egy erős influenza járványt.  Aki nem érzi jól magát maradjon otthon, ne látogassa a nagyszőlőket, és ha már jól van menjen dolgozni. A kanadai Aberta területén a 65 év alattiak halálozás kockázata egy (azaz 1) a 300 000 -ből, tájékoztatta a  tisztviselőket.
Mindössze annyit kéne tenni, hogy megvédjük a legkiszolgáltatottabbakat, javasolta.

A járvány kezelésével kapcsolatos véleménye: "Az influenza szezonban szokásos intézkedéseken kívűl másra nincs szükség."

Az ilyen és ehhez hasonló vélemények nem kapnak teret a fősodratú média félelmet keltő Covidos hírözönében.


Forrás:  https://latribunadelpaisvasco.com/art/14147/dr-roger-hodkinson-la-pandemia-de-covid-19-es-el-mayor-engano-de-todos-los-tiempos
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol