.

A komp hátulján érkezett egy bevándorló Malagába
Vasárnap késő délután menetrend szerint érkezett meg Melillából Malagába a naponta közlekedő kompjárat. A 7 órás út eseménytelenül telt el. Az utasok a hajó büféjében frissítették magukat, a kapitány meg a kaptányi hídon végezte előírt  teendőit, A hajónaplóba nem került semmi említésre méltó bejegyzés. Délután 5 óra után érkeztek Malaga kikötőjébe, ahol megkezdték  a kikötőhely megközelítését. A kikötési manőver közben kapták meg a figyelmeztetést a már kikökötött és rakományára váró "Festivo" konténerszállító hajó ügyeletésétől :  A lehajtható hátsó rámpa külső oldalán egy ember kapaszkodik a rácsokba.
 

A parthoz közelítést megszakították, amig a kikötő alkalmazottai a polgári gárda jelenlévő emberével lesegítették a bevándorlót.  A potyautasként érkezett bevándorlót átadták a rendőröknek, akik adatfelvételre,  a körülmények tisztázására a további intézkedésig bevitték a kikötői őrszobába.
 

A komp tatján lévő lehajtható rámpa elég veszélyes hely, mivel viharos időben egy felcsapódó nagyobb hullám könnyen lemoshatja az ott utazót. Most ennek a potyautasnak szerencséje volt, mert a hét órás utat épségben megúszta, annak ellenére, hogy voltak szakaszok, ahol háborgott a tenger.
 

Ha nem veszik észre, a lenyíló rámpa könnyedén palacsintává lapíthatta volna. 
 

Forrás: malagahoy
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol