.

Kínában megkezdték a kanadai palackos levegő árusításátElőször egy sci-fi paródiában láthattuk és nevethettünk a jeleneten, amikor az egyik főszereplő dobozos levegőt bont fel és szippant belőle mélyeket. A gazdag kínaiak most a valóságban is átélhetik, milyen egy mélyet lélegezni a friss kanadai hegyi levegőből.


Mel Brooks egyik remekművében, az 1987-ben készült Űrgolyhókban (Spaceballs) látható az a jelenet, amikor a Brooks által alakított szereplő kivesz egy doboz Perri-Airt a fiókjából, és élvezettel lélegzi be a doboz tartalmát. Valószínűleg kevesen gondolták akkor, hogy egy napon megvalósul az ötlet.

Ötszáz palackot már eladtak

Egy kanadai startup cég elhatározta, hogy palackozni kezdi a Sziklás-hegység friss levegőjét, és jó áron értékesíti Kínában, ahol sokszor már elviselhetetlen a nagyvárosok légszennyezettsége.

A Vitality Air nevű társaságot tavaly alapították a kanadai Edmontonban, de még csak alig két hónapja kezdte meg a levegőárusítást Kínában.

„Első, 500 palackból álló frisslevegő-szállítmányunk négy nap alatt elfogyott” – mondta Moses Lam, a cég társalapítója a The Telegraph magazinnak.

Drága mulatság

Jelenleg egy további 4000 palackot tartalmazó konténer van úton, de már e szállítmány nagy része is előre elkelt, mondta Lam.


Banff Nemzeti Park a kanadai Albertában

Egy 7,7 literes palackot, amelyet a fenséges Sziklás-hegység Banff Nemzeti Parkjának, illetve a Lake Louise környékének kristálytiszta levegőjével töltöttek meg, nagyjából 100 jüanért (majdnem 5000 forintért) árulnak. Ez 50-szer drágább, mint egy üveg ásványvíz Kínában.

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china