.

Karddal szúrták át testét, mégsem ártott nekiAz emberi test elképesztő dolgokra képes, aminek egyik bizonyítéka Mirin Dajo, aki élő emberi relytély volt. Azzal vált híressé, hogy testét mindenféle tárggyal, például karddal és tőrrel átszúrta anélkül, hogy megsérült volna.

 

Senki sem értette, hogy Mirin Dajo hogyan tehetett olyan dolgokat, amelyek mindenki mást megölnének.

Arnold Gerrit Henskes (Élt: 1912. augusztus 6 - 1948. május 26.), akit mindenki csak Mirin Dajo álnéven ismert, egy holland előadóművész volt. 33 éves korában arról vált híressé, hogy a teste "sebezhetetlen". Otthagyta akkori munkáját és Amszterdamba ment, ahol kocsmákba látogatott és pénzt keresett azzal, hogy hagyta, hogy emberek "tőr alakú tárgyakkal" átszúrják a testét. (1)

Később színpadon is elkezdett fellépni és hagyta, hogy az asszisztense testét kardokkal és vívótőrökkel átdöfje. Az emberek és a tudósok meglepődve látták, hogy a fegyverek, amelyek a testébe hatolnak, valahogyan elkerülik a főbb szerveket. Sőt még sétált és futott is, miközben kardok lógtak ki a testéből, és mindez minimális vagy egyáltalán semmilyen vérzés nélkül történt még akkor is, amikor a hegyes tárgyakat eltávolították belőle.
 

Ahhoz, hogy bizonyítékot szolgáltasson arról, hogy nem csalás amit csinál, Mirin Dajo azt kérte, hogy vizsgálják meg a sebezhetetlenségét. Az orvosok röntgennel is megvizsgálták és megerősítették, hogy a belé szúrt kard áthatolt a teste jobb oldalán.

Amikor a kardot eltávolították, rövid időre megnyomta a be- és kimeneti sebet, és ez volt mindössze, amit tennie kellett, hogy megakadályozza a vérzést a tárgy kihúzása után. Azt is bebizonyította, hogy még járni és kocogni is tud, miközben a kard benne van, és szinte rögtön azután eltávolították a testéből.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/NtL-THHnE6A" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Mirin Dajo sérthetetlensége teljes bizonyságot nyert, miután tesztelték égő vasalókkal, forró vízzel, sőt még fejbe is lőtték fél méteres távolságból két alkalommal. Ezt a fején található két heggel támasztotta alá, amelyeket állítólag a két lövés okozott a homlokán és a jobb szeme felett.

Mirin Dajo szerint a sebezhetetlensége Isten ajándéka volt, aki így akarta elmondani az embereknek, hogy el kell hagyniuk a materialista világnézetet, és el kell fogadniuk, hogy van egy magasbb erő.

Azt állította, hogy "őrangyalok" hangját hallotta, akik megmondták neki, hogy mit kell tennie. Dajo azt is elmondta, hogy fiatal fiúként több furcsa paranormális élménye is volt, emellett telepatikus képességekkel rendelkezett és gyógyítani tudta az embereket.
 

Néhányan azt feltételezték, hogy indiai fakírok képezték ki, hogy megtanulja a test átdöfésének ókori művészetét, de ahogy az egykor híres bűvész Ali Bongo rámutatott, Indiában még csak meg sem közelítette senki azt a képességet, amit Dajo bizonyított.

Mirin Dajo rendkívüli ember volt, de egyszer mindennek véget kell érnie. 1948 májusában Mirin Dajo angyalainak tanácsát követve egy nagyon nagy acél tűt nyelt le. Két nappal később műtéttel eltávolították, és "transzállapotba" esett.

Három nappal később felfedezték, hogy a transzállapot valójában a halálát jelentette, és Mirin Dajo rendkívüli esete 36 éves korában véget ért. A halál oka megrepedt aorta volt, bár sok követője tagadja ezt.

Ma még mindig nem tudjuk megérteni és megmagyarázni, hogyan volt képes Dajo átszúrni a testét anélkül, hogy megsérült volna. Vajon hogyan fejleszthette ki Mirin Dajo ezt a csodálatos képességet, miközben ellenállt a fájdalomnak és a fizikai traumának?

(1) - https://en.wikipedia.org/wiki/Mirin_Dajo
(2) - http://ujvilagtudat.blogspot.com.es/2018/01/mirin-dajo-szuperember-rejtelye-aki.html
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol