.

Jelek figyelmeztetnek, ha életünkben nem jó úton járunk.Ha néha kínos helyzetben találod magad, azt jelezheti, hogy rossz úton jársz az életben.


Ezek már nagyon erős jelek

Minden ember a saját egyéni útját járja. Több millió különböző út közül választhatunk az utazás csupán a döntésünktől függ.

Olykor azonban az elveszettség érzése lehet rajtunk úrrá, vagy hogy beragadtunk egy adott úton - vagy talán a rossz úton járunk, ami nem kívánt helyre vezet. Ha figyelünk, akkor általában észrevehetjük azokat a szelíd és finom jeleket, melyeket az univerzum küld számunkra megmutatva, hogy rossz ösvényt választottunk.


Íme tíz olyan jel, melyek segítségével visszakormányozhatjuk magunkat a helyes irányba.


1. Stresszes és nyugtalan vagy

Ha szorongó érzést vagy idegességet tapasztalsz a gyomrodban, akkor valami nincs rendben. Ez azt jelenti, függetlenül attól, hogy a környezet vagy egy személy, esetleg egy hely az oka, változtanod kell rajta. Csak akkor tudhatod az okát bizonyosan, ha becsülettel elgondolkozol rajta és felteszel magadnak bizonyos kérdéseket, hogy eljuss a dolgok mélyére.

Fontos megjegyezni, hogy a tartós stressz már önmagában is egy vészcsengő, és azonnali változtatásokra van szükség az életedben.

2. Folyton megbetegszel

Egy influenza vagy köhögés időnként normális. De ha gyakran érzed magad betegnek az azt jelenti, hogy nem a magad feltételei szerint éled a saját életed, és másoknak túl sok beleszólása van a döntéseidbe. Annak is nyilvánvaló jele, hogy nem vigyázol magadra, ezért jobban előtérbe kellene helyezned magad.

3. Feledékeny vagy

Elhagyni és ismételten elfelejteni dolgokat azt jelenti, hogy venned kell egy mély lélegzetet, és el kell lazítanod az elmédet. Az agyonhajszoltság soha nem fog segíteni.

4. Balesetre hajlamos vagy

Hasonlóan az előző ponthoz, ha figyelmetlen balesetet szenvedsz azt jelenti, hogy lassítanod kell, és nagyobb figyelmet kell fordítanod a környezetedre. Ha bízol az ösztöneidben, az együtt jár azzal az érzéssel, hogy te irányítod az életedet, és ezért a helyes úton jársz.

5. Unatkozol

Az unalom hosszan tartó érzése az univerzum talán legerősebb jelzése, hogy nem használod ki teljes egészében a lehetőségeidet, és nem valósítod meg az álmaidat. A világ hatalmas, és tele van lehetőségekkel, ezért nem kellene ok nélkül unatkoznod. Ha ez a probléma továbbra is fennáll, az azt jelentheti, hogy hozzászoktál ahhoz, hogy a komfortzónáidban éld az életed, és ellenállsz a változásnak. Egy szelíd módja, hogy kimozdítsd magad ebből a kerékvágásból, ha találsz magadnak egy új hobbit, amely nem igényel túl sok változást.

6. Hiányzik belőled az akarat, hogy befejezz dolgokat

Ha hajlamos vagy belekezdeni dolgokba, de soha nem fejezed be őket, ez annak a jele, hogy kiegyensúlyozatlan vagy és nem állsz szilárd alapokon az életedben. Azt is jelentheti, hogy az általad folytatott dolgok nincsenek összhangban az életed céljaival és a törekvéseiddel. Meg tudsz birkózni ezzel, ha magadba nézel és engedsz az univerzum áramlásának. Ily módon bízhatsz benne, hogy bármilyen út tárul fel előtted, az a legjobb érdekeidet szolgálja.

7. Mindig elkésel

Függetlenül attól, hogy valaki más vagy a magad hibája miatt késel, a folyamatos késés azt jelenti, hogy nem tudsz megbirkózni az idővel. Ez teljes ellentéte annak, ahogy a dolgok működnek, ha összhangban vagy az univerzummal. Amikor az idő teljes szinkronban telik az életeddel, az azt jelenti, hogy a helyes úton jársz.

8. Rendetlen a környezeted

Ha a legjobb erőfeszítéseid ellenére sem sikerül megszabadulnod a rendetlenségtől, ez egy jel az univerzumtól, hogy nem foglalkozol néhány kemény igazsággal az életedben. Meglepő módon azt is mutathatja, hogy menekülsz egy múltbéli esemény elől, amit még nem zártál le. Ezen problémák megoldása szinte varázsütésre megszünteti a makacs zűrzavart az életedben.

9. Kerülöd a bizonyos dolgokon való gondolkodást

Ha nem akarsz gondolkodni vagy beszélni bizonyos dolgokról, ezek eltéríthetnek, és emiatt rossz irányt vehet az életed. Általában azért, mert félsz hallani a válaszokat, vagy már ismered a választ, de nincs elég bátorságod, hogy lépéseket tegyél. Akárhogy is, az érzelmek elfojtása nem csupán káros az egészségre, de elválaszt a saját lelkedtől és letéríthet a valódi életutadról.

10. Elejtesz vagy összetörsz dolgokat

Ha magadra ismersz, akkor ezzel jelezheti az univerzum, hogy rossz úton jársz, és akaratlanul is egyre távolabb taszítod magad a sikereidtől. Azt is jelentheti, hogy meg kell adnod magad és úsznod kell az árral, ahogy a hetedik pontban említettük, különösen akkor, ha úgy érzed, hogy nem halad előre az életed.


Az univerzum folyamatosan küldi a jeleket, meg kell tunulnunk értelmezni őket
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol