.

Ismeretlen eredetű implantátumok
Dr Roger Leir praktizálása során több alkalommal talált és távolított el emberbe ültetett ismeretlen eredetű és ismeretlen célú  implantátumokat.

Az implantátum (beültetett dolog) az emberi vagy állati testbe beültetett mesterséges pótlás, vagy más meghatározott gyógyászati funkciójú segédeszköz. Külső borítása általában nem-testidegen, biokompatibilis anyagokból készül, ilyen például a titán és az orvosi célra kifejlesztett rozsdamentes acél. Esetenként az implantátum elektromos jeleket is kibocsát...            (Wikipedia)


Évek alatt Dr Roger Leir vezetésével összeállt egy csapat, akik szakértővé váltak az idegen implantátumok megtalálásában, eltávolításában és tanulmányozásában.
Miután eltávolítanak egy ilyen tárgyat, vizsgálatnak vetik alá. A legtöbb idegen implantátum fémből készült, és sokuk nyomkövető eszköznek tekinthető. Az implantátumok egy speciális szén nanocső hálózattal rendelkeznek, ami gyakorlatilag rádiójeleket bocsát ki. Ezek a kifinomult eszközök lehetővé teszik azok számára, akik beültették, hogy megfigyeljék a megjelölt személyt - mondta korábban Dr. Leir.
 

Különböző méretű és ismeretlen célú implantátumok
Akárki ültette be ezeket az implanátumokat, nagyon kellett ismernie az emberi testet ahhoz, hogy fájdalom nélkül akár évtizedekik rejtve maradhassanak. Legtöbbször véletlenül fedezik fel ezeket a tárgyakat valamilyen más okból készült röntgen felvételen.

Az egyik legújabb páciens egy 50 éves férfi, aki elmondta,  még csak 10 éves volt, amikor egy erdei kempingben ismeretlen lények elrabolták és valamit behelyeztek a bal csuklójába. Emlékeinek valóságát igazolta, hogy 40 évvel később még mindig benne volt csuklójában az implantátum.  Ezt Dr. Leir és csapata távolította el.  A tárgy rendkívül törhetetlen volt, még a gyémánt vágószerszámok sem tudtak sérülést okozni rajta.

Már többen vannak akik hallottak ezekről a beültetésekről és azért keresték fel Dr Roger rendelőjét, mert nekik is volt ilyen elrablásos élményük.  Ekkor egy részletes kikérdezés után célirényosan kezdik keresni az idegen implantátumot.

Steve Colbern anyagtudós vizsgálja azokat a implantátumokat, amelyeket Dr Roger távolít el. Colbern jelenleg azt a színezéket vizsgálja, amit az elraboltak testén találtak, ami a bőrükön marad a beültetást követően körülbelül egy hónapon keresztül. Megfigyelése szerint a festéket nagyon nehéz lemosni, és csak egy speciális UV sugaras világítás teszi láthatóvá, mivel szabad szemmel láthatatlan. Colbern úgy sejti, hogy a festék valamilyen jelző, ami segít a "tetteseknek" kísérleteik nyomon követésében.
Az implantátumok titokzatos elhelyezőinek körébe számításba jöhetnek bizonyos országok nem publikált  titkos projektjei is. Az eltávolított tárgyak vizsgálatát, és a vizsgálati eredmények publikálását nagy csend veszi körül. Az akadémikus orvosi körökben ezekről az esetekről így nem is vesznek tudomást, mivel a véleményformáló orvosi szaklapok sem cikkeznek róla.

Dr. Roger Leir 2014. március 14-én elhunyt, de az idegen implantátumok kutatásában nagy ismeretanyagot hagyott maga után, amit hasznos lenne közkincsé tenni.
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol