.

Igy megy el az élet mellettünk 

Az okos telefon hasznos dolog, de ha valaki az utcán, a természetben, vagy akár egy hajón se talál más látnivalót magának a telefon kijelzőjén kívül, az könnyen lemarad az élet valós eseményeiről.


Az okostelefonok terjedésével új szokások alakultak ki. Kapcsolatainkat személyes találkozás helyett ezen keresztül  tartjuk, a minket érdeklő témákra itt keresünk rá. Sokszor látni, hogy a kávézóban egy asztlnál ülő fiatal pár nem nem is beszél egymással, hanem elmélyülten csetelnek telefonjukon valaki mással. Az iskolákban a tanóra végén már nem a szokásos zsivaj tülti be a folyosókat, hanem a diákok csendben nyomkodják telefonjuk képernyőjét.

A CBS EcoMedia kreatív igazgatója, Eric Smith azon turisaták egyike volt, aki Kalifornia partjainál, csőre töltött fényképezőgéppel figyelte, hátha le tud fotózni egyet a környéken úszkáló, úgynevezett hosszúszárnyú bálnák közül. Több vitorlás is keringett a környéken hasonló céloktól vezérelt emberekkel a fedélzeten, de Smith szerencsével járt: néhány méterre a hajójától a felszínre bukkant a cet hatalmas háta, és elkattant a fotó. Az elkészült kép azonban még érdekesebb a háttér miatt: a felbukkanó bálna mellett mindössze  méternyire egy másik hajón ott ült egy fiatalember, aki ezt a csodás eseményt úgy ahogy van, kihagyta, mert az okostelefonjára szegezett szemekkel láthatóan teljesen elzárta magát a külvilágtól.


Smith "új idők jelei" címmel tette fel a képet Instagramra, és máris lájkok százait gyűjtötte be. Időközben kiderült, hogy az elkészült foósorozatban még több másik képen is látható, ahogy egy anya-bálna úszkál a borjával a kis hajótól méterekre, néha hosszú uszonyát is meglebegtetve a víz fölött, a srác viszont egy pillanatra sem néz fel a kijelzőről. Elúszott mellette az élmény, aminek látványára már több órája várakozott.

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china