.

Hova meneküljenek Dél-Dakotában akik félnek az atomtámadástólAz apokalipszis után ez a falu lehet majd az új világ bölcsője

 


A megjövendölt apokalipszis sokféleképpen eljöhet hozzánk, a Vivos xPoint túlélő bunkerei pedig pont azért vannak, hogy akár a világvégét is túlélhesd bennük. Legalábbis egy darabig.

A dél-dakotai Black Hills (Fekete-hegyek) közelében találjuk a Vivos xPointot, amely 575 egykori katonai bunkerből áll, amelyek egészen 1967-ig lőszerraktárként szolgáltak. Nagyjából 5 ezer ember fér el a bunkerfaluban, ez így máris jobban hangzik, hiszen egyedül tényleg nem sokra mennénk azzal, hogy pár héttel tovább húzzuk társainknál. Közösen a félholtra pusztult világot is könnyebben lehet újjáteremteni, na meg a harcot is jobban megvívhatjuk a ránk támadó gonosz erők ellen. Akárhogy is, együtt jobb.

Az épületeket a leendő tulajdonosok kedvük szerint berendezhetik, a dizájnt is ízlés szerint lehet alakítani, de azt is eldönthetik, hogy minimalista vagy inkább high-tech bunkert szeretnének maguknak. Természetesen az árak is e szerint változnak 25 és 200 ezer dollár között.

A helyszín választása nem véletlen, Észak-Amerika egyik legbiztonságosabb vidékéről van szó az enyhe időjárás, a remek földrajzi fekvés és az ismert katonai célpontoktól való relatíve nagy távolság miatt. A bunkerek 204 négyzetméteresek, és 4 méter magas mennyezettel rendelkeznek. Az ivóvíz a föld alól származik, a 24/7-es biztonsági szolgálatról katonai kiképzésben részesülő őrök gondoskodnak, továbbá van itt színház, iskola, konditerem, wellnesrészleg és vegyesbolt is.

Úgy fest, hogy itt tényleg felkészültek a lehető legrosszabbra. Reméljük, nem úgy fognak majd beszélni egy napon erről a helyről, mint az új világ bölcsőjéről.

Player

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china