.

Hoppá, Juncker elszólta magát?Az Európai Parlament előtt mondott beszédében az Európai Bizottság elnöke Jean-Claude Juncker igen meghökkentő megjegyzést tett, miszerint más bolygók vezetőivel egyeztetett.

 

Juncker beszédét június 28-án mondta el franciául a brüsszeli Európai Parlament ülésén. Alább olvasható, mit mondott, és annak pontos fordítása:

Az eredeti szöveg:
Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin sont très inquiets. J’ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes qui sont très inquiets puisqu’ils s’interrogent sur la voie que l’union européenne va poursuivre. Et donc, if faut rassurer, et les européens, et ceux qui nous observent de plus… loin.

És fordítása:
"Tudni kell, hogy akik messziről figyelnek minket, nagyon aggódnak. Láttam és hallottam és meghallgattam más bolygók vezetői közül néhányat, akik nagyon nyugtalanok, mert megkérdőjelezik az utat, melyet az Európai Unió folytat a továbbiakban. És így szükséges megnyugtatni az európaiakat és azokat, akik figyelnek minket... messzebbről."

Akkor hogy is van ez? Igazat mondott, vagy csak úgy valós tartalom nélkül beszélt? Más bolygók vezetőivel beszélt? Egy ilyen magas beosztású személy nem szokott a levegőbe beszélni, annál is inkább, mivel mondandója ott van leírva előtte az asztalon.  Komoly dolgokat takar ez a megjegyzés.
Ezek szerint az EU vezetőjének nemcsak tudomása van a földönkívüliekről, hanem még azok vezetőivel is kapcsolatot tart.

A beszéd átiratának elkészítésekor a bizottság egy huszárvágással vette elejét a további találgatásoknak. A más bolygók vezetői helyett több vezető került a szövegbe.

"J’ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants. Ils sont très inquiets ..."

"Láttam és hallottam, és meghallgattam több vezetőt. Ők nagyon aggódnak ..."
 

Az Internet korában gyorsan terjednek az információk. Sokaknak feltűnt a beszédben ez a különös megjegyzés, de ha utána akartak nézni, a hivatalos leiratban már nem találták. A beszéd ominózus részlete eredetiben.
 


Ezek után felmerül a kérdés: Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke nem tudja mit beszél, vagy csak elszólta magát egy olyan tényről amit nem akarnak az uniós polgárok orrára kötni.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol