.

Hogy állunk ezzel a vírussal?MI a franc van ezzel a koronavírussal?

 
Ha valaki veszi a fáradságot és utánanéz a koronavírus veszélyességének, egészen mást lát az interneten, mint ami a médiában és a hivatalos adatokból megtudható.
A hivatalos fertőzöttségi statisztikák a szakértők szerint nem mérvadóak, mivel az eredmények a PCR tesztelések mintáinak feldolgozásától függnek. A PCR teszt nagyon kétarcú módszer, ugyanazon mintán ki lehet mutatni pozitív és negatív eredményt. is. Nos, jelenleg, mégis ez a fertőzöttség megítélésének széles körben elfogadott alapja. Ez dönti el, hogy egy beoltatlan, de egészséges ember, milyen elbánásban részesül. Egy pozitív teszt, függetlenűl attól, hogy esetleg hibás eredményt adott, korlátok közé szorít.

A Föld lakossága 2020-ban 7,8 millárd ember, ennek 95%-a (741 milliárd) covid mentes. A mostani járvány kapcsán hozott intézkedések miatt viszont olybá tünik, mintha ez az arány fordítva lenne.

"Mindenkit be kell oltani!" zengi a már-már hisztériává fokozott oltási propaganda. De arról nem tájékoztat az oltás kampány, hogy az oltás 2023-ig kísérleti vakcínának minősül.  Tehát aki oltakozik, saját felelősségére teszi, az összes következményt vállalva.

A hivatalos szervek az esetleges fertőzés megelőzésére csak az oltakozást tartják megfelelőnek még annak ellenére is, hogy a Pfizer vakcináját fejlesztő Kariko Katalin világossá tette, "az oltás nem véd meg a fertőzéstől, csak a súlyosabb tünetektől"

Érdemes meghallgatni a szakorvos véleményét a Covid 19-el kapcsolatban gerjesztett félelem kampányról. MIvel véleménye nem egyezik a hivatalos irányvonallal, nem tudni ez a videó meddig nézhető

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol