.

Hiteles tanú mesél az ufókról és az 51-es bázisról
Napról napra növekszik azon bizonyítékok száma, melyek megcáfolhatatlanul alátámasztják a világ elől eltitkolt tényt: az emberi faj nem egyedüli intelligens létforma az univerzumban.


Boyd Bushman aki aktív korában főmunkatársként dolgozott a Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments and Lockheed Martin tervező irodáiban, beleegyezett egy videó interjúba, ahol nem csak szavakban, hanem fényképekkel illusztrálva mesélt az 51-es bázison lévő földönkívüliekről.
Ezt az interjút nem karrierje következő állomásának szánta, hanem úgy érezte valakinek csak el kéne mesélnie min dolgoznak az oly titokzatos 51-es bázison. Lehet arra gondolt, az ő életéből már nem sok van hátra, ezért kicsit szabadabban értelmezte titoktartási kötelezettségét és nyíltan beszélt személyes tapasztalatairól. Idén augusztus 7-én, nem sokkal az interjú készítése után  el is halálozott, és így további részletek már nem kerülhetnek a nyilvánosság elé.
 

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/VLkcM-bpdiA?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Az interjúban elmondja, hogy a bázison tartózkodnak földönkívüliek, akik 68 fényévnyi távolságból jöttek, Olyan űrhajóik vannak amik a fénysebességnél gyorsabbak és az 51-es katonai bázist egy számukra fenntartott légifolyosón közelítik meg az űrből.  Az idegenek technikai tudása jóval meghaladja az emberiségét. Néhány, számukra kis jelentőségű technikát azonban megosztottak a bázis kutatóival, akik együttműködnek orosz és kínai kutatókkal is.

Az idegenek életének hosszát nem lehet az emberi élethosszal összehasonlítani mert ő személyesen beszélt 230 éves földönkívüli lénnyel is.
Beszélt?
Ez megint érdekes. Ezek a lények telepatikusan képesek komunikálni. Felépítésük is más mint az embereké. Másfél méter magasak, három gerincoszlopuk van és testük két oldalán három-három borda alkotja testük felső részének csontvázát. Kezükön öt hosszú újj van, a lábukon peg az újjak összenőttek.

Az interjú alatt egymás után mutatja fel mondandóját bizonyító fényképeket.
A bázison jelenleg az antigravitációs hajtómű kutatása élvez priorítást. Ebben is jelentős haladást értek el, de az elért eredmények katonai titoknak minősülnek, így erről nem beszélt.
Ezzel kapcsolatban a Lockheed Skunk Works korábbi vezetője Ben Rich nyilatkozta, hogy vannak úgynevezettt fekete projektek, amelyekben a feltárt tudás a csillagok közti utazást tennék lehetővé, de erre még nem érett meg az emberiség. (Az azonban nem derült ki nyilatkozatából, hogy szellemileg, vagy technikailag nem érett meg.) 

Nem ez az első alkalom, hogy magas beosztású személyek beszéltek a Földön tartózkodó idegenekről. Kanada volt védelmi minisztere négy különböző fajról tud, majd egy 2013-ban tartott konferencián is megerősítette a földönkívüliek létét. Aztán itt van Richard French, az amerikai légierő nyugdíjazott alezredese, aki saját szemével látta az űrhajójukat javító idegeneket. Dr Michael Salla  könyvében táblázatban foglalta össze a földönkívülekről szerzett ismereteit, és azok kinézetét.
Ezen kívűl ott van még a rengeteg cívil bejelentés, amiknek ha csak a töredékét fogadjuk el valósnak, akkor is több ezer ufó megfigyelés áll rendelkezésre.

A világmindenség olyan hatalmas, hogy rendkívüli pazarlás lenne a teremtő részéről, ha ennek a végeláthatatlan univerzumnak milliárdnyi bolygója közül, csupán egy lenne alkalmas az értelmes élet kialakulására." 

Dr Michael SallaForrások:
http://www.jornadaonline.com/Tiempo%20Libre/123689-Cient%C3%ADfico-revela-documentos-sobre-extraterrestres
http://ujvilagtudat.blogspot.com.es/2014/10/a-lockheed-martin-vezeto-tudosa.html
http://missiongalacticfreedom.wordpress.com/2014/10/27/boyd-bushman-his-last-deathbed-confession-interview-on-area-51-and-ufos-scientist-opens-area-51-secrets-on-ufos-and-aliens/
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china