.

Hiányzik a teljes körű tájékoztatás a COVID19-rőlA médiában folyamatosan mondják a hírekben, hogy ennyi meg annyi fertőzött van, minden nap nő az elhalálozások száma, ezért ilyen-meg olyan intézkedéseket kell hozni a fertőzés terjedésének meggátolására. Nem csoda, ha ezt hallva a félelemtől tele lesz az emberek nadrágja. 
Ezzel a tájékoztatással csak az a baj, hogy nagyon egyoldalú.
Több ezer orvos másként látja ezt ezt a helyzetet. Ezeknek az orvosoknak a véleményét nem közlik, posztjaikat törlik a közösségi oldalakról, igy egy átlagember nem is tudja, hogy léteznek más vélemények, másféle megelőzési lehetőségek, és hogy valójában mennyire veszélyes a COVID19
 


Leonard Coldwell

 

Igen jó példa erre Leonard Coldwell, az Egyesült Államokban élő, rákutatással és gyógyítással foglalkozó orvos esete, aki a természetes gyügymódok híve. Ez már eleve rossz pont a gyógyszergyárak szemében. Nem csoda, hogy folyamatosak a támadások személye ellen, amik visszapattannak a rák gyógyításában elértt sikerei miatt.


A jelenlegi helyzet a vírussal kapcsolatos tájékoztatásban, hogy aki mást mond mint a hivatalos álláspont, azt mind hamis hírnek nyilvánítják.
Leonard Coldwell a mostani járványról is közétette sajátos nézetét, amit a Facebook még nem törölt, de azonnal hamis hírnek nyilvánított. 
Aki nem ismeri a koronavírus megítélésének másik oldalát, annak érdemes megtekinteni ezt a videót.

https://www.facebook.com/szongoth.eden/videos/3565725976788710

.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol