.

A háttérhatalom lemondásáról folynak a tárgyalások
A fősodrú médiák híradásaiból folyamatosan kimaradnak azon események bemutatásai, amelyek a hamarosan bekövetkező, és az egész világra kiható, alapvető változásokat ismertetnék.  Benjamin Fulford oknyomozó újságíró, az ő sajátságos, nyers stílusában tárja olvasói elé informátoraitól kapott híreket.

Benjamin Fulford oknyomozó újságíró írása

(Új világtudat fordítása)


 
Egy 15 személyből álló bizottság képviselői, akik azt állítják, hogy felelősek az amerikai dollár, és a többi magántulajdonban lévő központi banki deviza előállításáért és elosztásáért, megpróbálnak egy békemegállapodásról gondoskodni az összeesküvéssel. A múlt héten a Fehér Sárkány Társaság képviselőivel egyetértettek, hogy kezdetben 700 trillió dollárt, vagyis minden embernek 10,000 dollárt bocsátanak ki, férfiaknak, nőknek, gyerekeknek a Földön, melyet árucikkekben és szolgáltatások formájában kézbesítenek. A minden nemzetre vonatkozó adósságelengedésben is megállapodtak, amelybe, ahogy mondták, beletartozik néhány adósság az 1700-as évekig visszanyúlóan. Abban is megállapodtak hogy a legtöbb egyéni adósságot is törlik.

A bizottság azt állítja, hogy élükön két ázsiai férfi, mindketten 90 év felettiek, öt ázsiai, hét európai és egy orosz család áll.

Volt még egy találkozó a múlt héten az ázsiai banki klánok és a FST között. Ezek a klánok bejelentették jogukat a világ legtöbb aranyára. Ők is egyetértőek voltak az javaslattal, hogy szétosszanak 700 trillió dollárt az embereknek, és a világ nemzeteinek.

Azonban még mindig vannak erős csoportok, melyek továbbra is az Armageddon eljövetelének cionista rémálmába kapaszkodnak, nevezetesen a Cohen bűnöző család New Yorkban, és egy P2 Páholy tag, név szerint  Giuseppe Di Antonio, egy magas rangú P2 tisztviselő szerint. Di Antonio az az ember, aki az újabb fenyegetések mögött áll, hogy megölik Ferenc Pápát, mondta el. Ez a csoport egy jól szervezett frakció a Moszadon belül, és ött ülnek a New York-i és Los Angeles-i székhelyű média-konglomerátumok tetején, jegyezte meg.  A fő pénzügyi eszközük a Leumi Bank, tette hozzá. Ők különféle Pünkösdi Keresztény szektákat is működtetnek, mondta. A fent említett családok képviselői megerősítették ennek a csoportnak a létezését, és azt mondták, hogy segítségre van szükségük, hogy foglalkozzanak velük.

Az igaz, hogy New York egy gengszterektől nagyon szennyezett város, amit az a tény is bizonyít, hogy az olyan tömeggyilkosok, mint az utálatos, szörnyeteg varangy Henry Kissinger, és Larry Silverstein még mindig úgy járkálnak körbe, mint a pávák. Szükség lehet rá, hogy a milíciát Minnesotából beküldjék New Yorkba, hogy letartóztassák ezeket a bűnözőket, és bilincsbe verve mutogassák őket a vállalati média kamerái előtt, hogy mindenki láthassa, nem maradhat többé itt ez a söpredék. Ha a minnesotaiaknak segítségre van szükségük, a kanadai fegyveres erők igénybe vehetők egy meghívással.

A kaliforniaiaknak is fel kell hajtaniuk a Cohen banda tagjait Los Angelesben, és biztosak lehetnek benne, hogy a latin-amerikaiak segítségükre lesznek.

Ha ez nem történik meg, akkor ez bizonyíték valamennyi ember számára a Földön, hogy az egykor szuverén Egyesült Államok Keresztény Köztársasága a Sátánimádó babiloni (nem Zsidó) gengszterek által működtetett állam rabszolgájává vált.

A franciák a maguk részéről a múlt héten a FST-nak segítettek papír dokumentumok segítségével feltárni az összes Google, NSA, Facebook stb. számítástechnikai központ pontos koordinátáját az Egyesült Államokban. A ki nem mondott fenyegetés ezekben az információkban az, hogy ezek az adatközpontok interkontinentális ballisztikus rakétákkal elérhetők. Az európaiak is előkészületeket tettek, hogy elvágják az összes interkontinentális kommunikációs kábelt az Atlanti-óceán fenekén, ha szükséges. Ez egy válasz az európai pénzügyi és más számítógépes hálózatok NSA általi feltörésére. Azt is világosan jelzi, hogy a gazember amerikai rezsim mennyire elszigetelődött.

Az amerikai szélhámos rezsimről szólva, van egy új nevünk a 2011 március 11-i japán nukleáris és szökőár tömeggyilkos támadás résztvevőinek listájához: Richard Meyer tábornok, ügynökségi források szerint. Meyers tábornok lett a vezérkai főnök a Pentagonban a 911-es tömeggyilkosság után.

Ha az amerikai emberek nem indulnak kézrekeríteni az olyan bűnözőket, mint Meyers tábornok, és nem juttatják őket börtönbe, a nemzetközi pénzügyi hurok az ország körül egyre szorosabb lesz. A különböző híradásokból ítélve, az úgynevezett Obamacare egészségügyi biztosítási rendszer például úgy tűnik, hogy csak egy újabb törekvés a Washington-i vállalati kormány részéről, hogy ellopjon biztosítékként annyi pénzt, hogy még egy pár hétig elkerüljék a bukásukat.

A Pentagon frakció azt állítja, hogy Obamát használják mint képviselőt, hogy meginduljanak New Yorkban, és elindítsák a Wall Street bűnözőinek letartóztatását amilyen gyorsan csak lehetséges, ha ki akarnák menteni magukat.

Mindenesetre, amíg az összeesküvés ellenállás utolsó zsebeinek kitisztítása folytatódik, javaslatok kerülnek az asztalra, hogyan osszák szét az ígért 700 trillió dollárt.

A FST azt javasolta, hogy a következő létező szervezetek és csoportok lennének jogosultak a 700 trillió dollár szétosztására nem korrupt, és inflációt nem gerjesztő módon:

A Kínai Kormány, köztük Tajvan képviselői, A Római Katolikus Egyház, Dél- és Közép-Amerika kormányai, a Japán Kormány és az ASEAN, a Nemzetközösségek (feltéve, ha egy indiai lesz a megbízott), Franciaország és Frankofón Afrika, az Egyesült Államok Köztársasága és Kanada kormánya , Észak-Európa, Oroszország és az Iszlám világ.

Ez csak egy kezdeti javaslat, ami azon a tényen alapul, hogy ezek a szervezeti struktúrák már léteznek, és bizonyították, hogy viszonylag korrupciómentesek. Természetesen az Iszlám nemzeteknek rendezniük kell a különböző történelmi vitákat, és ki kell választaniuk egy képviselőt, mielőtt a támogatás megindul az irányukba.

Ez a FST javaslat csak a meglévő amerikai dollár rendszerre korlátozódik, és nem zárja ki az új, kormányok által kiadott devizákat, helyi valutákat, mint a Bitcoin, vagy más független csoportok bármiféle terveit. A javaslat csupán azt a tényt tükrözi, hogy ezek a már meglévő csoportok lennének képesek kivitelezni a nagy projekteket szinte azonnal, amint a pénz elkezd folyni.

Nem bocsátkozunk jóslatokba arról, hogy milyen hamar kezd ez megtörténni, de bátran állíthatjuk, hogy a komoly játékosok már találkoztak, és hogy általános egyetértés van egy hatalmas kampány megkezdésére, hogy "megmentsük a bolygót".

Benjamin Fulford

B. F. Costa del Sol magazinban eddig megjelent írásai:

A francia, izraeli, szaudi és japán kormányok akadályozzák az új pénzügyi rendszert.
Benjamin Fulford halloweeni bepillantása a hatalom színfalai mögé
Japán bérgyilkosok és a pénzvilág
A Pentagon nem ért egyet a pénzügyi elittel


 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol