.

Háttérhatalmi törekvések, amikről nagyon keveset tudunkCsak az halgassa meg a beszélgetést Drábik Jánossal, aki többre is kíváncsi annál, mint a mit a vezető tömegtájékoztatás a tudomására hoz.


Ez egy olyan szórakoztató magazin, amelyik az élet könnyebbik és érdekes oldalát kívánja bemutatni. Azonban ezzel a cikkel kivételt teszek, mivel fontosnak tartom, hogy más látószögből lehessen megismerni a világ elhallgatott robbanásveszélyes politikai helyzetét. és egy komolyabb témét tárok az olvasók elé.
 

Dr. Drábik János

Sokan észre sem veszik, hogy gyűlnek a sötét fellegek az egypólusú világrend felett. Érik a változás, amiről minden embernek tudnia kell. Rengeteg feszültség keletkezett a világban, amelynek oka a világ pénzugyi rendszerének és e rendszer mögött állók hatalmának megingása. A történelem folyamán az ilyen helyzetek háborút váltottak ki. Vajon a jelenlegi feszültségeket egy új világháború fogja levezetni?

Az emberek java része nem is gondolja, hogy egy ilyen háború kirobbantására  milyen nagy esély van. Most az a kérdés, sikerül e elkerülni a nagyhatalmú, de szűk gazdasági kör érdekében álló háború elindítását, vagy tudatlanságunk és félrevezetettségünk miatt úgy gondoljuk, a háború és az erőszak a helyes megoldás a jelenlegi pézügyi világrend megóvása érdekében.

Ebben a videó beszélgetésben Drábik János közíró mondja el azokat a törekvéseket, amelyek az emberiség jövőjét alakítják.
 
 

<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/t54Wnqsnbk8" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>

A felsorolt tények és összefüggések egészen más megvilágytásba helyezik a világ eseményeit. Rá kell döbbennünk, ameddig benyeljük azt a propagandát amit a világ irányítói tulajdonában álló média sulykol, addig olyan birkák vagyunk, akik tudadlanságukban ballagnak saját vesztük felé.
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol