.

Hat hiteles UFO észlelés
Hat hiteles ufó-észlelés

Űrhajósok, pilóták és katonák tanúvallomásai


“Valós a fenyegetettség a Földön-kívüli lények részéről” - mondta egykoron Ronald Reagan, az Egyesült Államok elnöke.


1. Csata Los Angelesért

1942. február 25-én több száz ember látta, amint egy hatalmas repülő tárgy jelent meg Los Angeles egén. A haditengerészet teljes világítási tilalmat rendelt el. Ekkor özönleni kezdtek a telefonhívások a hatóságokhoz, hogy ellenséges repülőgépek jelentek meg az égen. A hadsereg hatalmas fényszórókkal világította meg az eget és azt az óriási valamit, ami szemtanúk szerint hatalmas űrhajónak látszott. A légelhárító ütegek számos lövést adtak le az ufóra, de abban – a beszámolók szerint – semmilyen kár nem keletkezett. Az égi jármű 30 percig volt látható, ezalatt mintegy 30 kilométernyit távolságot tett meg. Egy viszonylag jó minőségű fénykép is készült az ismeretlen eredetű űrhajóról.

2. Tizenkét szemtanú Chicagóban

2006. november 7-én, délután 4:15-kor a chicagói O’Hare repülőtér egyik alkalmazottja figyelt fel elsőként egy fémes, korong-szerű tárgyra az égen. “A korongot két percen keresztül látta a United Airlines közel egy tucat alkalmazottja, köztük pilóták és ügyeletes tisztek” - számolt be az esetről a Chicago Tribune újságírója. Az újság által megkérdezett szemtanúk közül többen érthetetlennek tartják, hogy miért nem indult komolyabb vizsgálat az ügyben. Az incidenst a repülőtéren kívülről is több tanú megerősítette. A sötét-szürke korong több percen keresztül látszódott, mielőtt nagy sebességgel eltűnt volna az égen.  

3. 2600 írott tanúvallomás

1990. március 30-ának éjszakáján összesen 13.500 ember jelentett ufó-észlelést Belgiumban. Közülük később 2600-an írott tanúvallomást is tettek az ügyben. A belga légvédelem által készített jelentésből kiderül, hogy háromszög alakban a csillagok fényénél erősebb, piros, zöld és sárga fényt kibocsájtó, két különböző eszközről szólnak a beszámolók. A Glonsi Irányító Központ radarja is észlelte az égi járműveket. Ekkor két F16-os vadászrepülőgépet küldtek fel a jelenség megfigyelésére. A gépek egy órán keresztül kilencszer próbálták radaron befogni az ismeretlen eredetű járműveket, és háromszor, néhány másodperce ez sikerült is nekik. Az ufók azonban olyan hirtelen tudtak irányt változtatni és gyorsan haladtak, hogy minden alkalommal nyomukat vesztették. 


4. 200 tanú, fényes nappal

1966. április 6-án az ausztráliai Melbourne városában sokan egy ezüstös, korong-alakú légi járműre lettek figyelmesek. A jelenséget több, mint 200-an látták, 20 percen keresztül, fényes nappal. A repülő tárgy egy iskola közelében jelent meg, leszállt a földre egy fás területen. Röviddel ezután felszállt és rendkívül nagy sebességgel elrepült. A közelben több magánrepülőgép is tartózkodott, de nem tudták volna utolérni az űrhajót.

5. Horgászok pácban

1976 augusztusában az amerikai Maine állam Allagash folyóján 4 férfi az éjszakai horgászásuk közben hirtelen egy vörös, zöld és fehéres fényt kibocsájtó tárgyra lettek figyelmesek az égen. Az egyikük a zseblámpájával SOS-jelet küldött a jármű felé, mire az elindult feléjük. Erre ők ijedten, vadul evezni kezdtek a part felé. A hajójuk hirtelen hatalmas fényárban úszott, a következő pillanatban pedig már a parton álltak. A korábban rakott hatalmas tábortüzükből nem maradt más, csak parázs – mintha egy több órás időszak kiesett volna az emlékezetükből. Aztán elkezdődtek a rémálmok, mindegyik férfinak hasonló álmai voltak arról, hogy egy űrhajóban kísérleteket végeznek rajtuk. Egy pszichológiai vizsgálat a férfiakat beszámíthatónak nyilvánította, és egy hazugságvizsgáló ellenőrzésének is mindannyian megfeleltek. 

6. NASA-űrhajósok beszámolói

Meggyőződésem, hogy ezek a más bolygókról származó földönkívüli járművek és azok legénysége látogatásokat tesznek a Földön… 1951-ben, 2 napon keresztül alkalmam nyílt megfigyelni sok ilyen, különböző méretű (ufó) repülését…” - Gordon Cooper, a Merkúr program űrhajósa. “Amikor az űrhajósok kint voltak az űrben, soha sem voltak egyedül – folyamatos volt a megfigyelésük az ufók részéről” - Scott Carpenter űrhajós. “Mivel én Roswell környékén nőttem fel és mindenki tudott arról, hogy jártam a Holdon, több helybéli, valamint katonák és a titkosszolgálat emberei, akik korábban megesküdtek, hogy nem beszélnek ezekről, szerettek volna könnyíteni a lelkiismeretükön. Egymástól függetlenül, többen engem választottak és elmondták a történeteiket. Mindegyikük alátámasztotta azt, hogy a roswelli eset valóban megtörtént” - Edgar Mitchell, a hatodik Holdra szálló amerikai űrhajós.

Forrás:  vigyazo

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china