.

HARP-ról a tudósok szemévelA HARP kockázatai

A cikk Dr. Nick Begich és James Roderick írásának szemelvénye

A HAARP-al kapcsolatos kutatásaink kapcsán már számos figyelmen kívül nem hagyható kockázat került felismerésre, köztük annak lehetősége, hogy ezek a kísérletek környezetünkre és egészségünkre végzetes hatást gyakorolhatnak.

Cikkükben sorban idézik neves kutatók vleményeit a HAARP-ról

Brooks Agnew, a földmélyi tomográfia területének szakavatott kutatója a következőre hívja fel a figyelmet:

"A HAARP több billió watt koncentrált rádióenergia tesztelésére szolgál bolygónk ionoszférájában" ..........." katonai célokból."
"Kutatásaim során világossá vált számomra, hogy a megfelelő harmonikus hullám véletlenszerű kiválasztásakor katasztrofális méretű energia-kibocsátás következhet be. Az ég szó szerint lángolni látszana. Az azonban, hogy a tűz milyen forróságú lenne, milyen hosszan égne, vagy hogy milyen elemek vagy izotópok maradnának hátra a reakció lezajlása után, lehetetlen kiszámítani, de még elképzelni is…”

Brooks Agnew forgatókönyve, amely kutatásain, és hasonló technológiákkal jóval kisebb nagységrendekben végzett kísérletein alapul, a legrosszabb bekövetkezésének képét vetíti előre. A HAARP-al kapcsolatos problémák legfőbb kérdését a felhasználandó energiamennyiség nagysága képezi.

A HAARP esetében az első fázisban 1 billió watt kisugárzott teljesítményről van szó. Ez olyan energiaimpulzus, amely elektronikus készülékekkel, mint például a számítógépek, repülőgép-navigációs rendszerek, kommunikációs rendszerek, energiahálózatok, és szinte mindenféle elektronikától függő rendszer képes kölcsönhatásba lépni. Más szóval, jóformán mindennel, amire a modern társadalom támaszkodni kénytelen. Az ilyen típusú pulzált energiában rejlő lehetőségeket a következő sorok jól illusztrálják:

“Két autó akkumulátorában tárolt energiamennyiséget képes lenne összesűríteni és a másodperc 150 billiomod része alatt kibocsátani, ezáltal hússzorosan meghaladva (azonos  időegységre nézve) az Egyesült Államok energiatermelő képességét. A folyamat során az északi sarki fény stimulálja a nagyteljesítményű gammasugarakat, melyek bármilyen készülék elektronikus működését össze tudják zavarni a kenyérpirítótól az irányított rakétákig.”


Dr. Rosalie Bertell, orvos és fizikus észrevételei:


A HAARP az űrkutatás és a kifejezetten katonai célokat támogató fejlesztés történetének szerves része. E projektek katonai célokakal való összekapcsolása igencsak vészjóslóak. A projekt alapvető célkitűzése, a kommunikáció befolyásolása, ami annak szétzúzását, vagy folytonosságának biztosítását egyaránt jelentheti ellenséges közegben.

A cikkírók a technológia további kockázatait az Angels Don’t Play This HAARP című könyvükben tárták a nyilvánosság elé. (A köny az Amazonon is kapható) Köztük találjuk a kommunikációs hálózatokat, elektronikus berendezéseket, az emberi egészséget, az állatok vándorlási útvonalait, az időjárást alakító tényezőket, valamint az ionoszférát érintő veszélyeket.

További veszélyeket látnak abban, hogy a HAARP-al folytatott kisérletek az eredetileg engedélyezett, kisugározható energiamennyiség többszörösével történnek.

Dr. Nick Begich és James Roderick megállapítja, mekkora hatalmat ad az efféle kontroll alkalmazója kezébe. A HAARP és a Spacelab társításának azon képessége, hogy az atombomba erejével vetekedő hatalmas energiamennyiséget tud lézeren és részecskenyalábokon keresztül a föld bármely pontjára irányítani, rendkívül félelmetes.

A közvéleménynek a projektet feltehetőleg egy esetleges Föld felé tartó támadás elhárítását célzó űrvédő pajzsként, vagy, a hiszékenyebbek számára, az ózonréteg helyreállítását szolgáló berendezésként próbálják eladni.”


Az impulzusokban kisugárzott jelek hatása a felhőzetre

Cikkük végén felteszik a kérdést:
"Hány meg hány balesetnek kell még történnie, és hány meg hány tiltott kísérletnek kell még lezajlania ahhoz, hogy az emberek ráébredjenek, a kormány a lakosságra és a környezetre egyaránt veszélyt jelentő kockázatok ellenére kapacitásának maximumán teszteli a rendszert…?


 Nagyteljesítményű antennarendszer

Forrás: Rejtélyek Szigete

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china