.

Három éve evez a Földközi-tengeren egy spanyol kajakosNagy kalandba vágott bele 3 évvel ezelőtt a spanyol Sergi Basoli, aki eldöntötte, hogy világot fog látni és kajakkal fog eljutni a Földközi-tenger országaiba. Amellett, hogy beteljesíti gyermekkori vágyát és éveken keresztül egyedül evez a nagy vizen, új tájakat, embereket, és a spanyoltól eltérő kultúrákat, szokásokat ismer meg. Az is célja, hogy utazásával a tenger szennyeződésére, és a tengeri élővilág védelmének fontosságára felhívja a figyelmet.

Basoli 2013-ban indult el Barcelonából és azóta már több mint 5000 kilométert evezett a Földközi-tenger partjainak közelében, eközben számtalan gyönyörű helyre eljutott. Szardínián még egy útitársat is talált magának, ugyanis összebarátkozott egy kóbor kutyával, akit Nirvanának nevezett el. Mivel a kutya még a kajakjára is követte a férfit, úgy döntött, hogy magával viszi a hűséges kutyát, így most már együtt élik át a kalandokat és fedezik fel a legszebb látnivalókat. Sergi Basoli egyébként elmondta, hogy az utazás három év elteltével is tovább folytatódik és természetesen a matróza is vele tart.
 Az eddig megtett út

<iframe width="637" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/_chswlQMJ_g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol